un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Pregatiri de plecare

18 Jul 2007  ·

TURISM  ·

2 comentarii

Cam ce-am făcut în ultima vreme pregătitor pt excursia în Spania şi Portugalia:

– am activat roaming şi Vodafone Passport (o opţiune excelentă) pe numărul personal.
– am activat o opţiune pe blog pt a putea posta prin email, deşi nu prea plănuiesc să fac acest lucru. Voi încerca să trimit mici posturi de pe telefonul mobil, prin email peste wap utilizand contul Yahoo sau RDS, pt că nu am alte extraopţiuni de date activate. Dar la întoarcere (3 august, sper să mă mai citească cineva şi atunci, voi avea multe de spus).
– am cumpărat un MP3 player SanDisk Sansa de 2 GB, cu afişaj şi radio. iPod-ul era inutil, se încarcă de la calculator, pe când acesta merge cu baterie AAA. Player-ul mi se pare excelent, afişajul e foarte bun, permite sortarea melodiilor după artist, fişier, cântec, album, pot să-mi fac eu un playlist preferat, pot să ascult doar un anumit artist sau album şi pot să memorez posturi FM. Îşi merita cei 170 RON de la eMag. Mi-a plăcut că a venit şi cu o husă de protecţie şi căşti cu mufa aurită. I-am făcut poză.
– aparatul foto are un card nou de 1 GB, încap 1700 de fotografii în el. Sper să ajungă. Dacă nu, mai iau încă unul pe acolo.
– am făcut rost de un mic binoclu.
– am schimbat nişte lei în euro. Parcă mă doare inima când dau un teanc imens de bancnote româneşti mari, şi mi se dau în schimb 3-4 bancnote euro.
– mi-am făcut bagajul, am scris testamentul, peste încă vreo 2 ore voi fi gata de plecare.

Decolez la noapte, pe la 3 dimineaţa. Mă întorc pe 3 august.

  2 comentarii

 1. Distractie placuta! Sper sa ai ce ne povesti cand te intorci ;)

    (Citează)

 2. hai ma ca totusi euro a scazut ca si pret :) parca mai merge… e adevarat ca sunt si preturi maricele pe acolo pe unde te duci

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus