un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Harry Potter vol 7 deja pe net

17 Jul 2007  ·

Uncategorized  ·

2 comentarii

Cu 4 zile înainte de lansarea oficială, şi în ciuda securităţii imense (una din edituri a declarat că toate coletele cu cărţi sunt monitorizate GPS şi sigilate, transportate în maşini şi păzite ca bijuteriile, cu 10 milioane de lire băgate în sistemul de pază), deja a apărut volumul 7, Harry Potter and the Deathly Hallows, pe net pe trackere (momentan doar C-Zone la noi). Este vorba nu de paginile scanate, ci fotografiate cu un Canon EOS Digital Rebel.

Din păcate, cel care a făcut fotografiile nu prea a avut experienţă sau s-a grăbit rău. În loc să fotografieze direct de deasupra şi fără flash, doar cu lumină ambientală puternică, unghiul şi flashul utilizat fac citirea cam dificilă, chiar şi pt fanii înrăiţi. Probabil vor apărea şi versiuni mai bune în curând. Mă întreb de unde a luat cartea, totuşi, pt că mie mi se pare cea reală.

  2 comentarii

 1. lolikutz o sa apara si filmul ala bun in scurt timp:)) d-abia astept. desi se presuspune ca as vrea totusi sa merg la premiera. drum bun in vacanta

    (Citează)

 2. lol acum mi-am dat seama de ce am aberat=)) geez premiera la film este la ootp

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus