un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Harry Potter vol 7, spoilers

18 Jul 2007  ·

Uncategorized  ·

5 comentarii

De ieri şi până azi am citit şi ultimul volum din Harry Potter. Îmi aduc aminte acum 2 ani când plecam spre Amsterdam, şi volumul 6 a apărut pe net cu trei zile înainte de plecarea mea, citându-l şi atunci în timp record. Acum mă întreb dacă sunt primul din România care l-a terminat pe acesta. O carte foarte bună, un pic cam rapidă pe final, dar un sfârşit foarte bun pt o serie de succes.

Am făcut o pagină cu spoilere în engleză. Mă gândeam să o pun pe Digg sau Reddit sau alt astfel de site şi să văd cât trafic atrage, mai ales că ştirile despre HP văd că strâng multe voturi pe Digg. Dar nu-mi foloseşte la nimic traficul şi nici saltul în statistici, pt că nu străinii sunt cititorii mei ţintă. Şi nici nu sunt curios dacă ar ţine serverul în faţa numărului mare de accesări, deoarece Blogger e hostat de Google şi nu cred că ar apărea probleme. Aşa că am refăcut pagină în română şi o las doar pt cei care chiar vor să vadă ce se întâmplă. Citiţi pe riscul vostru, mai bine alegeţi suspansul cărţii ca să vă bucuraţi la maxim de ea.

    5 comentarii

  1. Heh, ce-mi place ca toti rad de “copii” care citesc Harry Potter si cand mai apare cate un volum se duc ahtiati intr-un coltisor si il citesc. (nu ma refer la tine)

      (Citează)

  2. heeey heeey! vreau si eu carteaa! de unde o ai? sa nu dezvalui finalul :)

      (Citează)

  3. bravo ma nwradu.felicitarile mele pentru spoilere. i wasn’t going to buy that book anyway:)) si m-am cam chinuit sa gasesc varianta buna pe net si macar am citit de la tine.

      (Citează)

  4. Se vede de la o posta ca ce ai gasit tu e un fake..data de publicare a cartii e 21 iulie. Chiar si citind ideile scoase de tine se vede ca e o varianta facuta de un fan HP, nu originalul. E prea siropoasa. :)

      (Citează)

  5. pe ce bazezi aceste spuse draga anonim? ^_^

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus