un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

OMG, dispar blondele naturale

16 Jul 2007  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Se estimează că în 200 de ani nu vor mai fi femei cu părul blond de la natură. Ştirea este în EVZ. Asta deoarece este nevoie ca ambii părinţi să fie blonzi, şi sunt din ce în ce mai grele astfel de combinaţii în zilele noastre. Până şi ţările nordice vor cădea, ultimele în faţa întunericului brunetelor.

Eu oricum am o teorie: peste mii de ani, dacă totul merge bine, graniţele se deschid, populaţia se mişcă oriunde vrea pe glob, nu vor mai există mai multe rase, ci doar una singură. Vor fi atâtea căsătorii între albi, negri şi asiatici, încât în timp se va ajunge la un punct comun al trăsăturilor, probabil o culoare mulatră spre alb şi ochi pe jumătate înguşti. Depinde cât de mult se înmulţesc chinezii. Dar femei blonde nu vor mai fi.

  2 comentarii

 1. Astia vor sa spuna ca blondele o fac mai mult din placere decat procreere. Blondelor, hai sa salvam lumea impreuna!

    (Citează)

 2. there, there

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus