un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Rolling Stones, deja in Romania

16 Jul 2007  ·

Uncategorized  ·

3 comentarii

Trupa Rolling Stones a sosit de ieri în ţara noastră, cu câteva zile înainte de concertul pe care îl vor ţine pe 17 iulie. Măcar ăştia nu fac ca George Michael, care a venit cu 4 ore înainte de concert şi a plecat la 2 ore după, mai bogat cu 1,5 milioane de dolari parcă (nu-i rău pt o seară de muncă, nu?).

Printre detalii, cei din Rolling Stones au fost luaţi de la aeroport cu limuzine Audi, direct de pe pistă. Pe mine de ce nu mă poate lua lumea direct de pe pistă când aterizez? Ăştia nu sunt nici George Bush, politicieni, nici vreo delegaţie importantă, doar nişte cântăreţi bătrâni, terminaţi de droguri şi băutură, iar Mick Jagger un bărbat cu gura mare care se fâţâie pe scenă în pantaloni mult prea strâmţi pt un heterosexual. Vamă şi cozile nu există pt ei? Au ocupat 2 etaje la hotelul Hilton. Au venit inclusiv cu crose de golf, role şi biciclete. Cred că n-au aflat că în Bucureşti nu prea ai pe unde să mergi cu astfel de mijloace, nu mai zic de jucat golf. Mă întreb dacă se vor strânge fani în faţa hotelului, să stea acolo 24 de ore, poate-poate îşi văd idolii la o fereastră, cum se face în alte ţări şi cu alte trupe mai neimportante.

Scenă a fost deja adusă de 117 camioane. O fi mai mult decât o scenă, probabil poate să aterizeze un OZN pe ea. Vă daţi seama câţi oameni sunt “pe lângă” această trupă, pt asigurarea spectacolului şi a tuturor celor necesare pt 3 ore de muzică? După asamblarea ei, s-a descoperit că mai era loc de încă 1000 de locuri pt concert, în poziţii bune, aşa că s-au suplimentat biletele. Iris în deschidere, probabil cea mai bună trupă românească pt a cânta înaintea Rolling Stones.

    3 comentarii

  1. o ca bine zici. mai vad pe altii ca ii ridica in slavii slavilor. au totusi o varsta indiferent de cat de celebri sunt, si nu sunt nici megaultrasuperartisti. mick jagger mi se pare asa cum ai zis si tu cam enervant cu miscarile alea scenice si pantalonii aia mulati. dar in fine, macar ca vin doar odata sa se linisteasca nebunii:))

      (Citează)

  2. mi-e greu sa cred ca sunt oameni care se leaga de riduri si pantaloni mult prea stramti atunci cand vorbim muzica.
    dar si mai greu imi e sa cred ca o pereche de pantaloni te poate duce atat de usor la asemenea afirmatii.
    bunicii tai s-au transofrmat in persoane care nu mai merita atentie doar fiindca au imbatranit?

      (Citează)

  3. Bunicii mei s-au retras cand au imbatranit.

    Nu contest muzica RS sau tot ce au realizat in cariera lor. Mie nu-mi plac, nu ascult melodiile lor si unul din motivele pt care nu-mi plac este prezenta scenica.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus