un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Auzit in cartier

3 Jul 2007  ·

Uncategorized  ·

3 comentarii

Trei fetiţe de câţiva ani, şi cu două femei mai grase şi care păreau bunici sau mame cam bătrâne. Erau cu triciclete după ele, cu păpuşi, din astea… ca la o plimbare cu copiii. O fetiţă arată spre o maşină albastră care venea pe stradă:

Fetiţă: Uiteee! Vine maşina albastră!
Una din femei: Dă-o în şl***z de maşină albastră, băga-mi-aş **** în ea!

După aia se miră lumea de ce copiii înjura ca la uşa cortului. Dacă aşa te porţi cu un copil de 4-5 ani…

    3 comentarii

  1. lolik. am mai vazut erau mama cu tatal, si unul din ei isi tinea copilul pe umar, si copilul tot repeta fara nici o problema p*** p***:)) sunt destui ca doamna si cei care i-am mentionat. plus apelativele precum “fa” des intalnite de asemenea intre fetele de varsta mica. traim in romania:))

      (Citează)

  2. observatia e cat se poate de corecta. dar implicatiile nu se opresc aici. intreaba`te ce i`a facut pe parintii sau bunicii astia sa uite sa traiasca, sa uite sa zambeasca, sa uite sa aprecieze adevaratele miracole ale existentei. Poate o pensie mizera, poate un sef scarbos, poate un sistem care nu mai pune accent pe individ, ci pe eficienta[bani in buzunar personal]…

    sunt multe de spus. societatea sufera. cei mici sufera la randul lor.

      (Citează)

  3. Cred ca nu pensia mizera, seful scarbos sau sistemul sunt de vina pentru lipsa celor 7 ani de acasa. Politetea si educatia iti impun niste limite in exprimare si comportament, care nu tin de mediul inconjurator.
    Dar, desigur, omul poate alege ceea ce ii este mai bine/usor/placut in viata, inclusiv sa se exprime intr-un anume fel.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus