un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ocean’s 13

14 Jun 2007  ·

Uncategorized  ·

2 comentarii

M-am uitat ieri la Ocean’s 13, întrerupt doar de arderea sursei de la calculator (trebuie să cumpăr azi alta). Filmul e mişto, mai asemănător cu primul decât cu al doilea din serie, dar fără a-l depăşi pe Ocean’s 11 zic eu.

Intriga e cam aceeaşi. Se hotărăsc să jefuiască un cazinou, de fapt să-i facă pe unii oarecare să câştige mult, aducând astfel pagubă patronului antipatic. Acţiunea în sine nu e cine ştie ce: pur şi simplu se măsluiesc nişte mese de joc, concomitent cu oprirea temporară a calculatorului care supraveghea totul şi care le-ar fi putut detecta înşelătoria. Şi o fac. Nu prea au piedici, nu se întâmplă nimic neaşteptat, ba chiar multe chestii sunt prea trase de păr. Al Pacino joacă bine rolul tipului rău. Julia Roberts nu mai apare deloc. Brad Pitt are un rol destul de redus, zic eu.

Filmul e bine făcut şi te ţine până la capăt să-l vezi. Doar că după ce îl vezi, realizezi că parcă n-a fost cine ştie ce. E greu de povestit pt ca în principal nu se întâmplă mare lucru, ci doar se pun la cap detaliile planului, iar apoi în 10 minute se desfăşoară totul cu succes.

Imagine: Movies.IGN.com

    2 comentarii

  1. da. you should burn and die…

      (Citează)

  2. Ba tata de bine si de mult s-a vorbit despre el ca o sa ma duc si io sa il vad. Mersi ca ai scris si tu, ca altfel nu ma hotaram !
    Andrei… ;)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus