un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Hayssam 20 de ani, ziaristii cate 2 milioane euro

13 Jun 2007  ·

Uncategorized  ·

2 comentarii

Omar Hayssam a fost condamnat la 20 de ani de închisoare, în cazul în care îl vor prinde vreodată şi îl vor şi extrăda. Iar cei trei ziarişti răpiţi în Irak vor primi câte 2 milioane de euro fiecare, ca daune morale, după ce se va pune sechestru pe averea lui Hayssam pt a se obţine aceşti bani. Parcă văd că nu prea mai are statul pe ce pune sechestru… Oricum, nu-i rea suma. Ştirea şi reacţii pe Antena3.

  2 comentarii

 1. cred ca si jurnalistii stiu mai mult decat au spus. sau macar puteau banui ca e ceva necurat. m-a pus pe ganduri contradictia celor 2 tipuri de reactii, ohanesian foarte revoltat si dornic sa afle cine l`a lucrat iar ceilalti 2 pastrand omerta, cu toate ca au trait aceleasi experiente. ciudat!

    (Citează)

 2. Sa fie asta primul mare rechin inhatat de Justitie? :-D
  Ceva e putred in afacerea asta..

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus