un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Finala Champions League

23 May 2007  ·

Uncategorized  ·

7 comentarii

Se mai termină un sezon de meciuri excelente. La Champions League mă uit mereu, e spectacol la maxim şi fiecare meci este interesant. Anul acesta a fost cu atât mai bine cu cât şi Steaua a avut un parcurs scurt dar frumos.

Finala este transmisă astăzi de ProTV, AC Milan vs FC Liverpool. Ţin cu Milan, sper să câştige al 7-lea titlu (Liverpool are 5 la activ). Asta ca să vă daţi seama cum stăm cu echipele româneşti faţă de ce se întâmplă în Champions League, noi ne bucurăm când o echipă românească ajunge în grupe, în timp ce finalistele de astăzi au câştigat de 11 ori în total trofeul, până şi câştigarea finalei fiind un lucru obişnuit pt ele deja. Sper la anul într-o finală Lyon vs Chelsea.

    7 comentarii

  1. bravo milan, ma bucur ca au castigat. nu a fost un meci la fel de frumos ca si cel de acum 2 ani, dar totusi a fost frumos

      (Citează)

  2. ai vazut? dorinta ta s-a indeplinit. a batut milan. pacat ca a marcat inzaghi, unul dintre cei mai antipatici jucatori pe care i-am vazut vreodata. poate doar patrick vieira sa-l depaseasca.

      (Citează)

  3. A fost o finala mizerabila de la un capat la altul.

      (Citează)

  4. De ce, ai pariat pe Liverpool? :P

      (Citează)

  5. nu am pariat desi simteam ca o sa dea gol inzaghi. A fost o mizerie pt ca m-a plictisit enorm, nu a avut suspans nici un minut, la primul gol chiar i-am zis aluia de langa mine “asta e gol daca nu trage pe sus”. Si exact asa s-a intamplat, a tras la semi-inaltime si l-a lovit mingea pe inzaghi. Repriza a doua a fost si mai tragica din punct de vedere al spectacolului care a fost divin dar a lipsit cu desavarsire. M=am uitat azi pe gsp si sunt date acolo diferite statistici. Liverpool gresea 1 pasa din 2, Milan 1 din 3. Evident ca nu a iesit nimic decat niste aurolaci care alergau intr-o degringolada generala de la o poarta la alta. Ca de fiecare data cand joaca italienii…meciuri de kkt.

      (Citează)

  6. Nu s-a vazut ca e finala UCL, parca era un banal meci din grupe. Au fost mult mai frumoase semifinalele si sferturile. Nu pot decat sa imi imaginez cum era o finala ManU -Liverpool, fara marile tactici de kkt ale italienilor. Chiar daca m-am bucurat ca a batut MILAN pe MAnU (mai joaca Dinamo in CL cand o ajunge Universitatea in Uefa :> ) aseara chiar mi-a parut rau :P

      (Citează)

  7. Liverpool a jucat mult mai frumos, chiar daca nu cu atata tehnica, dar tacticile au fost perfecte, mergea mingea frumos de la unul la altul, suturi mai multe, centrari de calitate etc.

    Milan nu merita sa castige dar au avut partea lor.Imi pare rau ca s-a terminat.

    Sa vezi acum pe strazi toti taranii care ies in oras cu tricouri de fotbal gen cele cu KAKA.. de asta mi-e sila!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus