un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Heroes S1 s-a terminat

23 May 2007  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

2 comentarii

Şi m-a cam dezamăgit episodul final. Postul conţine spoilere mai jos.

Mă aşteptam la mai mult de la acest episod. Chestii mai marfă, răsturnări de situaţie, etc. În schimb, toată acţiunea s-a întâmplat pe 3 coridoare şi în 3 camere, şi într-o piaţă care deşi probabil este undeva în centrul New York-ului, era pustie. Multe chestii au fost aiurea, de exemplu faptul că Nikki s-a dus să-i dea şi ea un pumn lui Sylar, deşi nu a avut niciodată de-a face cu acesta, iar bărbat-su murea pe acolo, etc. Sylar care până acum avea nişte puteri incredibile, s-a uitat că tontul cum bagă Hiro sabia prin el. Până la urma n-a murit nimeni: Sylar se înţelege că a scăpat prin canalizare (şi deci ceilalţi eroi din piaţă au stat degeaba şi l-au lăsat să scape? la sfârşit nici măcar nu păreau îngrijoraţi, plecau fericiţi cu toţii), Parkman deşi lovit de 4 gloanţe încă trăia, Peter bănuiesc că se regenerează, Nathan e posibil să-l fi zburat în spaţiu şi apoi să se fi depărtat de el ca să nu-l prindă explozia, etc. Hiro iar ajunge din greşeală în alt timp, a mai fost folosită ideea asta de câteva ori. După ce episoade marfă au fost în ultimele săptămâni, mă aşteptam asta să fie mai grandios, dar parcă a fost prea rapid totul.

Asta e, rămâne să aflăm când se va relua serialul cu sezonul 2, şi vedem atunci încotro se mai îndreaptă acţiunea.

    2 comentarii

  1.   (Citează)

  2. My bad.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus