un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

E ceva de Antena 2?

29 May 2007  ·

Uncategorized  ·

6 comentarii

A trecut cred că mai mult de o lună de la lansare. Se uită cineva la Antena 2? E vreo emisiune? Ca de exemplu atunci când s-a lansat Kanal D, de bine de rău ştiam câte ceva din program, că au tot fost articole despre ce vedete s-au dus la turci. Dar despre Antena 2 nu ştiu nimic… nici o emisiune marfă, nici măcar un titlu de emisiune, nici când emit, nici ce. Şi în general mă consider o persoană deschisă la aflat ce mai e nou prin mass-media, deci bănuiesc că dacă ar fi fost ceva măcar notabil la Antena 2 aş fi aflat şi eu în acest timp. N-am prins pe nimeni să zică “v-aţi uitat ieri pe Antena 2 ce marfă a fost?” sau măcar să vorbească despre canal. Se uită cineva la acest post TV?

    6 comentarii

  1. uitam sa ne mai uitam la postul asta mai degraba pentru ca de exemplu, eu personal cred ca antena 3 putea tine mai bine si antena 2 cu toate emisiunile alea asa periculoase de dezbateri

      (Citează)

  2. Antena 2 probabil ca a fost lansat pentru a umple golul intre Antena 1 si Antena 3 ,oricare alt motiv eu unul nu-l vad . Siteul e de tot rasul , un flash pe care un copil de clasa a 5-a probabil ca l-ar face in 1 zi v. http://www.antena2.tv/beta/index.html

    Asta e unul din posturile lansate ,probabil, ca sa faca Voiculescu propaganda anti Basescu si sa isi faca lui mai multa reclama .

    OffTopic : Ma bucur f mult ca Becali TV nu a primit licenta pentru ca am fi vazut numai emisiunui bisericesti , monologuri Becaliene legate de Mihai Viteazu , Dumneazu si Razboinicul Luminii .

    OT: hai cu antena 4 , ca e la moda :D

      (Citează)

  3. Asta e si parerea mea, Antena 3 putea la fel de bine sa includa in program tot ce transmite Antena 2 acum. Si nici nu mai era nevoie de 25 de milioane de euro investiti sau cat a fost suma…

      (Citează)

  4. antena 4 = euforia tv

      (Citează)

  5. Pai eu ma uit mult pe antena2.
    Au emisiuni bune de genul Codul lui Oreste, Firu-n 4, si Destept are A2.

    Incearca…Woun’t bite !

      (Citează)

  6. Unele emisiuni sunt ok, altele mai putin. Eu nu sunt genul pentru Firu’n 4, dar cu toate astea nu e o emisiune de neglijat. Si Brancu bun, insa cel mai tare e Cristoiu cu Ora de Presa (e o emisiune pe care de-as fi student la jurnalism n-as rata-o)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus