un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Starbucks se deschide azi in Plaza Romania

17 Apr 2007  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Lanţul Starbucks deschide astăzi prima cafenea din România, în Plaza Mall din Bucureşti. Bravo lor. Am băut în străinătate şi nu m-a impresionat, dacă o iei la pachet e doar o cafea mult prea fierbinte, fără vreun gust prea special, într-un pahar de carton. Ce e de lăudat la ei este că fumatul este interzis în cafenea… ceea ce înseamnă că dacă vreodată voi simţi nevoia să merg la o cafea, cu siguranţă acolo voi merge pt că sunt nefumător. Compact ne spune şi preţurile:

Caffe Latte 9,5 lei tall (cea mai mică dimensiune, 355 ml)
Cafeaua săptămânii – cafea proaspătă la filtru (şi în varianta decofeinizată) 5,5 lei tall (355 ml)
Espresso Shot 6 lei;
Doppio (Double) 7,2 lei
Frappuccino ice blended coffee tall (355 ml) 10,5 lei
Pachet cafea boabe între 19,95 şi 21,95 de lei (250 gr.)

Cică se pot cumpăra şi căni pt acasă.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus