un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Un an de blogging

18 Apr 2007  ·

Uncategorized  ·

6 comentarii

Da, pe 18 aprilie 2006 am scris primul post pe blog, deşi el a luat naştere cu câteva zile mai devreme. Un an… ce-a trecut timpul. Pot spune că am învăţat lucruri noi în acest an, am descoperit bloguri interesante, oameni de treabă, site-uri bune şi m-am distrat scriind şi muncind la acest blog. Singurul dezavantaj este faptul că mulţi prieteni nu mă mai întreabă personal ce mai fac, dacă mai trăiesc, ci de câte ori mă întâlnesc cu ei îmi spun “tu ce mai faci? de fapt lasă că am citit deja pe blog”.

I-am promis Artistului ca pe 18 aprilie îi răspund la un chestionar, pt că are legătură cu bloggingul. Iată-l.

De ce am bloguit sau de ce am început să bloguiesc? Pentru că am vrut să aud şi alte păreri referitoare la diverse subiecte pe care le discutam cu prietenii mei, sau nu le discutam deloc pt că nu aveam cu cine. Aceasta părea cea mai simplă cale.
De ce scriu în continuare? A devenit cumva o obişnuinţă, şi îmi şi place.
De ce voi continua să scriu? Pentru că mereu am ceva nou de spus, şi încă am timp să o spun pe blog.
Cum bloguiesc? Să zicem că în mod spontan. La foarte puţine posturi m-am gândit dinainte, sau mi-am “notat” în memorie să scriu cândva ceva pe acel subiect. Majoritatea sunt chestiuni de moment, ca şi scrierea postului, pe care îl fac “din prima”.
Cât bloguiesc? Aş vrea să bloguiesc mai mult? 677 de posturi în primul an, din care 500 în ultimul semestru. Nu am o limită pe zi sau pe lună, dacă am ceva de zis, o fac, depinde câte chestii îmi trec prin cap zilnic.
Când bloguiesc? Cam în orice moment al zilei.
Pentru cine bloguiesc? Pentru oricine e interesat să afle părerea mea, gândurile mele, să citească diverse chestii interesante, etc.
Unde bloguiesc? De la orice calculator, dacă am timp.
Pentru ce bloguiesc? Nu pentru bani din reclame sau pt cifre de vizitatori. Mă interesează calitatea şi nu cantitatea, mă interesează părerile şi comentariile bine argumentante, nu nişte simple “da, cool”.

Gata, a trecut un an, nu mă mai consider noob în blogăreală. Acestea fiind spuse şi şampania băută, înapoi la posturile serioase.

    6 comentarii

  1. La multi ani si la mai mare, sincer dupa parerea mea, acuma scriu un comentariu pe cel mai bun blog din Romania.

      (Citează)

  2. La multi ani si la mai mare, sincer dupa parerea mea, acuma scriu un comentariu pe cel mai bun blog din Romania.

      (Citează)

  3. La mai multe post-uri radu! :-D Sper ca o sa te tii de cuvant si n-o sa vedem reclame, vizitatori cu duiumul ca sa faci ranking sau mai stiu eu ce..
    Sunt destule bloguri pline de justitiari impotriva lumii care au cam depasit o limita; au si vizitatori care posteaza comentarii constant. Nu dau nume ca n-are rost.. Se cearta intre ei ca niste chior pt..

    Inca o data! Sanatate si la multe post-uri!

      (Citează)

  4. La multi ani. Eu am implinit un an in 15 aprilie. Succes in continuarem

      (Citează)

  5. La multi ani radule cu blogaritul ;)
    (iti citesc blogul de f mult timp si pot sa zic ca e blogu meu preferat!)

      (Citează)

  6. La multi ani ! Multi ani inainte !

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus