un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ratia de aur si Adsense-ul amuzant

19 Apr 2007  ·

Uncategorized  ·

6 comentarii

Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu când văd această valoare 1,618 a raţiei pe tracker, îmi vine să râd. Aveam şi un profesor care ne dădea exerciţii cu acest număr, e drept ca proful era în MISA şi deci credea în astfel de chestiuni.


Îl al doilea rând, reclamele contextuale Adsense de la Google au intrat oficial şi în România, dar uneori combinaţiile sunt bizare. Când vezi reclame ca cele de mai sus, nu că te face să te întrebi despre ce o fi fost vorba în postul respectiv, de au fost alese automat aceste reclame?

    6 comentarii

  1. Lasand gluma la o parte ai fost pe link-ul din stanga? Cam agresiv marketing-ul asta pentru creationism.
    Le-as recomanda totusi sa nu mai arunce banii degeaba pe site-uri si sa plateasca direct parlamentarii. La sigur nu va avea loc dezbaterea care a fost in state si pe vremea asta la deja se va putea invata in scolii. Libertatea de exprimare e o sabie cu doua taisuri.

      (Citează)

  2. Andrei [kNox]

    20/04/2007 la 4:31 AM

    Nu m-am prins din prima – care-i faza cu 1,618?

      (Citează)

  3. [offtopic, nu m-am putut abtine :D]
    Imaginea din header-ul tau este cu ursuleti Juicy Fruits? :) Ce mai mancam jeleuri din acelea cand eram mica… eh, ce vremuri…

    Stii versurile Crazy Town – Butterfly? Ai pus-o ca sa atragi fluturi pe blog :P :P?

      (Citează)

  4. cred ca mai sunt ursuleti haribo :p

      (Citează)

  5. 1,618 este raportul de aur, detalii.

    Pt poze cu ursuleti, vedeti aici si aici. Si in general Caedes.net pt imagini foarte frumoase si bine organizate.

      (Citează)

  6. Aaah, DaVinci’s code!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus