un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Lacrimi de Stolojan

19 Apr 2007  ·

Uncategorized  ·

9 comentarii

Ştiţi ce ar fi fost tare astăzi? Să fi plâns Stolojan astăzi, când s-a anunţat suspendarea lui Băsescu, şi să-i spună “dragă Base”, aşa cum acum doi ani plângea Băsescu şi îi ura lui “Stolo” numai bine. N-ar fi fost asta cea mai inedită fază? În fond, Stolojan trebuia să fie candidatul la preşedinţie din partea Alianţei DA.

Văd că acum la televiziuni se vorbeşte în special de lipsa de onoare a lui Băsescu, pt că nu a demisionat după vot, aşa cum a anunţat că va face, pt că a amânat-o până când decizia va fi oficială (de parcă ar mai putea-o împiedica ceva acum), pt că judecătorii Curţii Constituţionale plecaseră mai devreme acasă şi nu au fost găsiţi la birou ca să le fie înmânata decizia Parlamentului, şi la fel şi la Cotroceni, n-au avut cui dă decizia. Cică ar ţine Băsescu cu dinţii de încă vreo 2-3 zile la Cotroceni…

    9 comentarii

  1. Eh, lipsa de onoare, praf in ochi. De ce toti care au pus umarul la suspendarea lui tot o dau inainte cu onoarea? Tare mi-e frica ca o data cu demisia apare si legea care-i interzice sa mai candideze. Daca au obtinut atat de usor suspendarea, ce-i impiedica sa obtina si legea? N-o fi Basescu presedintele ideal, dar il prefer pentru ca lupta cu parlamentul. Parlamentul ala mai mult gol, care e de fapt un mare dormitor si care a actionat astazi impotriva alegerii poporului. Pentru ca Basescu e inca sustinut de mai mult de 50% dintre romani. Ca gresesc sau nu acesti romani, e treaba lor, dar ei il sustin.

      (Citează)

  2. Andrei [kNox]

    20/04/2007 la 4:33 AM

    N-are de ce sa tina cu dintii de mandat, ca doar o sa se-ntoarca pentru 5 ani.

      (Citează)

  3. Daca il sustin ce o sa-i impiedice ca la referendum sa voteze impotriva suspendarii ? Nu l-a pus nimeni sa zica ca demisioneaza. A fost promisiunea lui, si nu s-a tinut de ea. Parerea mea.

      (Citează)

  4. Asta cu lege ca sa-l impiedice sa mai candideze este o manipulare.. ca cea din 2004 cu autobuze de oameni care se plimba din sat in sat si voteaza pentru psd… sau ca acuzatia ca softul care contabilizeaza voturile la alegeri n-ar functiona corect…
    E doar o manipulare ca sa mai pozeze Basescu in victima. Asa cum a spus cineva mai sus, el a zis ca-si da demisia… de ce nu s-a tinut de cuvant? Vai.. pentru ca a auzit ca se pregateste legea respectiv.. pff
    Aseara a zis ca e la 6 la Universitate.. a fost la 7. Oare de ce? A tot sperat ca se aduna mai multa lume.. plus a asteptat sa prinda audienta obisnuita a jurnalelor de stiri…

    p.s. Stolo e o carpa.. mi s-a parut penibil cu steagul ala in mana. Piata Universitatii inseamna lupta impotriva dictaturii.. dar cei din piata habar nu au cat de aproape suntem de o dictatura..

      (Citează)

  5. Lumineaza-ma, Bogdan, cat de aproape suntem de dictatura? Esti cenzurat? Esti oprimat?

      (Citează)

  6. Dictatura incepe prin modificari la nivelul puterii.. nu prin cenzura sau oprimare. Cand ajungi la cenzura sau oprimare deja dictatura e instalata si dictatorul taie in carne vie..

      (Citează)

  7. Nu ma pasioaneaza politica, dar asa cum un om de bun simţ poate face ce vrea acasa la el, dar in public tine seama de bunele maniere, tot asa ar fi trebuit politicienii nostri sa se gandeasca macar la imaginea noastra in lume… abia am intrat in UE, putem fi sanctionati (juridic si financiar) pt instabilitatea noastra. Ce parere isi vor face investitorii straini?

    Traian Basescu, fie bun sau rau, a ajuns presedinte prin vot, cu toata concurenta de rigoare, nu ca pe vremea comunistilor: votai un partid din… 1(unu) partide, ca altele in afara PCR-ului erau interzise prin lege.

    Si vorba moderatorului de la Realitatea, daca va fi reales la alegerile anticipate, nu se cheama ca ne-am facut de râs degeaba cu toata povestea asta a suspendarii?

      (Citează)

  8. Ce penal! Basescu nu mai demisioneaza. A vrut sa intimideze, la cacialma, ca demisioneaza daca va fi suspendat, si acum ca a vazut ca s-a facut asta… a schimbat macazul. Asa ca vom merge direct la vot, sa voteze poporul daca sa fie suspendat de tot sau nu.

    Nu inteleg de ce tot injura lumea Parlamentul. Ca sunt hoti, e clar. Nu cred ca exista vreun parlamentar cinstit si care se gandeste in primul rand la tara. Dar sunt de doi ani acolo… pana acum nu erau hoti? Abia acum sunt? De ce n-au fost injurati si pana acum? De ce nu s-au facut maninfestatii si pana acum? Pt ca mie mi se pare ca Tariceanu are dreptate… Parlamentul a analizat niste dovezi, a decis ca s-a incalcat constitutia, si a suspendat presedintele, in conformitate cu constitutia si puterile pe care le are Parlamentul la noi in tara.

    Pana la urma, sa fim seriosi. Basescu s-a bagat singur in situatia asta, si o merita. El a facut manevra cu Udrea, sa apara aia cu biletul, sperand ca premierul sa-si dea demisia cand se va vedea ca a vrut sa intervina pt Patriciu. Uite ca n-a fost asa, si roata s-a intors. Tot Basescu a declarat singur ca va demisiona. S-a bagat singur in treaba asta.

    Acum ma intreb ce imagine mai are in lume, cand isi ia un angajament fata de alte tari, privind chestiuni de politica externa, daca la el in tara se razgandeste asa repede.

      (Citează)

  9. Sunt cam de aceeasi parere in general.. In loc sa se aseze toti la o masa si sa vada ce trebuie facut in continuare, noi stam sa votam presedintii suspendati..
    Cu fiecare scandal mi se intareste convingerea ca PSD+PD+PNL+restul nu sunt in stare sa “puna” toti in acelasi timp osul la treaba.. Au uitat de ce-au facut nemtii dupa cel de-al doilea razboi mondial..

    Radule, pana la urma ce votezi? Demitere sau nu? :D

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus