un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ariel, exmatriculat din cauza blogului

19 Apr 2007  ·

Uncategorized  ·

8 comentarii

Pe Ariel poate l-aţi mai văzut comentând pe aici, şi îi vedeţi şi blogul în lista din dreapta. Cică a fost exmatriculat din liceul său, din cauza unor posturi făcute pe blog. N-am găsit aceste posturi groaznice, dar oricum e aiurea rău… credeam că un liceu poate lua măsuri împotriva unui elev doar dacă acesta face ceva rău în liceu, nu şi în afara lui.

    8 comentarii

  1. este un liceu privat, deci s-ar putea sa aiba propiile lui reguli. doar ariel stie asta. :)

      (Citează)

  2. Cand eram in ultimul an in Lazar, o colega de la clasa vecina a pozat in penthouse sau hustler(ceva pe acolo, oricum goala) si directorii i-au pus in vedere ca daca nu vrea sa fie exmatriculata, sa faca bine sa se mute la alt liceu, oricum a fost scandal mare si s-a mutat. Asta in clasa a 12, cand se presupune ca ai BAC-ul.

      (Citează)

  3. Atat timp cat invata in unitatea respectiva de invatamant, o reprezinta si in afara ei. Si in liceul in care am invatat si in facultate exista o astfel de precizare.
    Exemplu: X.Y elev al liceului Z a …

    As fi vrut sa vad si eu totusi post-urile respective.. poate le gasesc.. oricum fiecare raspunde pt ceea ce face..

      (Citează)

  4. e liceu privat. modul de aplicare si interpretarea regulamentului intern sunt mereu o carte de vizita si ei stiu asta. nu esti obligat sa aplici la un astfel de liceu daca nu iti convine stilul acestui liceu.

    deci in opinia ta, daca in afara liceului, un elev ii face pe toti profesorii pedofili, alcoolici si retardati, ti se pare normal sa nu fie atins de regulament? [e doar un exemplu exagerat]

    cat despre posturi. nici eu nu am gasit nimic incriminant. dar ei pot spune oricand ca a fost ceva oribil acolo care acum e sters. trebuie sa se justifice? sa fi facut capturi? cine le putea autentifica? e doar o chestiune de bun simt, subiectiva. dar ramane o carte de vizita.

      (Citează)

  5. Nu stiu ce a postat baiatul ala. Dar ideea ar fi buna sa fi fost aplicata in cazul studentului de la VA tech, sa fi fost exmatriculat dupa ce a scris piesele alea de teatru si poezii. Poate cine stie insa, se enerva mai tare si punea vreo bomba…hmmm

      (Citează)

  6. Da, in opinia mea, in afara liceului poti face si zice ce doresti, cata vreme nu incalci legile. Se cheama libertate de exprimare. Sa se teama acum toti cei care au blog, ca daca vor scrie ceva de rau despre servici, vor fi concediati? Cei care sunt studenti, ca vor fi exmatriculati?

    Nu mai ai voie sa critici ceva, pt ca te vor da afara?

    Nu mi se pare ca un elev tb sa-si reprezinte liceul si in afara lui. Adica asa sunt indoctrinati toti, sa fie mandri de liceul lor, etc… dar nu este ceva obligatoriu si nu cred ca poate fi pedepsit prin regulamentul scolar. Ai voie sa critici, sa arati altora ce nu-ti place.

    Mi se pare abuziva si exmatricularea acelei fete din Lazar. Eu in Lazar aproape am dat foc la o sala de clasa, in a 12-a. Mi-au scazut 2 puncte la purtare si aia a fost, si doar pt ca a vrut dirigul sa se arate smecher, ca altfel eu deja rezolvasem cu directoare si consiliul si nu ar fi fost nici o masura.

      (Citează)

  7. Marius Muscalu

    22/04/2007 la 1:17 AM

    eu nu stiu ce a scris acest baiat pe blogul lui…depinde ce a scris…nu cred ca poate sa scrie chiar orice pe blog iar profesorii sa stea si sa priveasca…depinde ce a scris…normal ar fi sa aiba voie sa scrie, dar nu orice, exista o limita…habar n-am daca el a intrecut-o…as vrea as vad ce a scris…nu stiu daca merita sa risti sa fii exmatriculat doar ca sa te aplaude lumea si sa ai trafic pe blog…poate merita… :)

      (Citează)

  8. Marius, sa fim seriosi, si despre basescu se scriu lucruri colorate si nimeni nu ii impusca, de ce sa o pateasca copilul asta pentru ca si-a exprimat o parere pe un blog? de ce sa citeasca profesorii blogul elevului?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus