un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Amenzi daca nu cureti dupa caine

13 Apr 2007  ·

Uncategorized  ·

5 comentarii

Poliţia a dat în sfârşit amenzi celor care îşi plimbă câinele fără să strângă după ce acesta îşi face nevoile în mijlocul străzii. Bine le-a făcut, era şi timpul, legea există de multă vreme dar nu o aplica nimeni. M-am săturat să nu poţi merge prin cartier fără să calci în diverse “cadouri” lăsate de cei care îşi plimbă câinele de parcă ar fi pe câmp, nu într-un oraş civilizat. Doar pt că ai un animal, nu înseamnă că ai dreptul să-l laşi să-şi facă nevoile în mijlocul drumului, şi apoi să te şi oftici când ţi se atrage atenţia. Aşa cum străinii pot strânge după patrupedele lor, puteţi şi voi, există nişte responsabilităţi care trebuie asumate. M-am săturat să merg prin parcare sau în orice altă zonă dintre blocuri şi să fie ca la loterie, “hai că poate azi nu calc”. Poate după o amendă de 500 de lei, a doua oară se respectă legea.

Ştirea de pe ProTV, cu video şi text.

    5 comentarii

  1. Era si cazul. M-am saturat sa calca in rahati la tot pasul. Si eu am caine si nu e greu deloc sa umbli cu punguta dupa tine. ;)

      (Citează)

  2. Revin, dupa ce am vazut si stirea: daca imi dau amenda pentru ca nu am faras si matura, pun cainele pe ei. Cu punga si servetelul treaba se rezolva foaaaarte frumos.

      (Citează)

  3. am calcat intr-unul azi :)) si cu asta sa legam si aruncatul ambalajelor. caci de cand ne stim romanul arunca pe unde apuca

      (Citează)

  4. foarte bine,cand calc intr-un “noroc” din ala mi-l curata ei?

      (Citează)

  5. lumea va avea mai putini norocosi :-))

    noroc vs. curatenia pantofilor… greu de ales

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus