un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Drive – un nou serial

14 Apr 2007  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

M-am uitat acum la primele două episoade dintr-un nou serial, Drive, luat de pe trackere. Nu prea mi-a plăcut. E vorba de o cursă ilegală, prin Statele Unite. Fiecare echipă de participanţi (evident cele mai pestriţe echipe posibile, că altfel nu se putea) are motivele ei să câştige: bani, faima, distracţie, personajului principal i-au răpit organizatorii soţia şi o recuperează doar dacă va câştiga cursa, alţii vor răzbunare, etc. Cam penal.

Actorii mi s-au părut urâţi toţi. Sunt o grămadă de femei, şi nici una nu arată bine. Deja un mare minus. Ba mai mult, unele sunt chiar enervante, de exemplu tipa aia de joacă şi în Two and a Half Men rolul vecinei, şi vorbeşte lent de zici că e handicapată. Măcar maşinile să fi fost marfă. Dar nu sunt. Tot felul de vechituri, plus că mi se pare aiurea să vezi un pickup truck antic mergând la fel de repede ca o maşină modernă de mare putere, sau tipa aia de concurează cu un minivan pt “soccer moms”, împotriva unui Pontiac Firebird sau ce-o fi fost.

Serialul pare inspirat din The Amazing Race, reality-show-ul de pe AXN, cu cursa în jurul lumii. Li se spune unde să se ducă, la destinaţie găsesc un indiciu pentru următorul checkpoint, şi tot aşa. Ba dacă nu mă înşel, a fost un sezon din The Amazing Race care s-a desfăşurat doar în SUA, iar concurenţii nu aveau voie să folosească avioane, doar autovehicule. Cam aşa e şi Drive.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus