un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Elvis traieste! In metrou

21 Mar 2007  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

Azi dacă tot am avut măreaţa idee să mai trec pe la masterat, că nu aveam pe unde mă plimba pe ploaia de afară, am avut şi şansa să văd cum arată metroul când e ud. Cum să arate, la Piaţa Unirii unde l-am luat eu se cam zvântase şi mai avea doar nişte picături pe geamuri, dar mă întreb când merge pe afară dacă nu intra apă în vagoane. Oricum, mi s-a părut ceva inedit, un tren ud, din moment ce obisnuinţa e să zici că merge pe sub pământ. Pentru cei care nu ştiau, metroul iese la suprafaţă pe linia M2, între Staţia IMGB şi Depoul IMGB. Nu e cine ştie ce de văzut, că oricum staţiile astea sunt cam în afara oraşului, în câmp, dar iese din pământ şi merge pe la suprafaţă, paralel cu o şosea şi pe lângă nişte furnale din alea comuniste. E interesant, dacă nu aveţi ce face într-o zi daţi o fugă cu metroul până la capătul IMGB. Mă întreb iarna pe viscol cum e senzaţia, să stai în metrou şi totuşi să te uiţi pe geam şi să vezi ninsoare, nu tunel negru.

E a doua oară când văd în metrou un om care seamănă cu Elvis Presley. Favoriţi lungi, şi mai laţi în partea de jos, aceeaşi freză în sus şi apoi spre spate cu care suntem obişnuiţi de la imitatorii de Elvis din filme, păr negru lucios, ba chiar şi la faţă aduce un pic. Merge dinspre Romană spre Piaţa Unirii, e a doua oară când îl văd la orele serii, cam în vagonul 2 sau 3. E uşor de recunoscut, seamănă cu Elvis. Unii călători se amuză, dar eu zic că omul merită admirat, dacă e fan adevărat al lui Elvis, pt că are curaj să o arate astfel. Am vrut să fac o poză cu telefonul, dar m-am gândit că nu e frumos să fotografiez oamenii fără acordul lor aşa că n-am mai făcut.

    11 comentarii

  1. am fost si eu cu un amic pe acolo si cand am ajuns la capat se uitau urat mecanicii ca eram cam singurii prin metrou.unde l-ai vazut mai exact pe acest elvis?:))

      (Citează)

  2. aoleu scuze acum am vazut sorry

      (Citează)

  3. Si eu l-am vazut azi pe Mick Jagger; era un rocker imbracat in pantaloni si jacheta de piele, care semana la fata (mai masiva), la conformatie (slab si inalt) si la privire. Partea amuzanta era ca avea adidasi de skater. :lol:

    Si pe mine ma tenta sa scot telefonul sa-i fac poza..

    @laur: iarasi nu citesti tot ce scrie un om? :))

    P.S. Elvis has left the building.. sau subway.. dupa caz. :P

      (Citează)

  4. Andrei za "Artist"

    22/03/2007 la 4:19 AM

    Misto ca ati avzut asa ceva ! Io pana acum nu am avut ocazia decat sa il aud pe ala care canta din Elvis la Unirii pe metrou si mereu il fugarea politia.
    *****
    Off-topic:
    Esti Bucurestean ? Esti scarbit sau incantat de orasul tau ?
    Atunci treci pe aici si dati cu parerea ! Poate asa reusim sa creem un curent de opinie (stiu ca e un vis frumos, dar lasati-ma sa visez).
    P.S. Daca considerati ca acesta e un SPAM, dati cu pietre la manea.andrei [at] gmail [dot] com si promit sa imi cer scuze si sa nu va mai deranjez !
    Andrei… ;)

      (Citează)

  5. da, si eu l-am vazut azi pe mick la victoriei parca.

    si daca esti cuminte poate il vezi in realitate

      (Citează)

  6. Nu-mi place deloc Rolling Stones, probabil ca si daca as avea bilete gratis la concert, le-as vinde sau le-as da altcuiva.

    Pe Mick Jagger cel putin, cand il vad sarind ca o caprioara pe scena, cu pantaloni din aia stransi pe el si cu buricul gol de parca ar fi femeie, l-as strange de gat.

      (Citează)

  7. ok putin cam si mai offtopic, @nwradu, nici mie nu-mi plac RS, dar sunt un fan destul de mare duran duran. iti plac?:P

      (Citează)

  8. :lol: Tare rau imi pare acum ca n-am facut o poza.. :( Era la fel ca el, dar cu vreo 35-40 de ani mai tanar.. Inalt si slab, imbracat in piele si cu parul lung.

    radu pe care magistrala l-ai vazut pe -Elvis-? M1, M2? :)Sunt si eu curios.. si chiar ca nu mai ezit sa fac o poza, daca-l zaresc. :D

    P.S. Oare mi se pare amuzant Mick Jagger pt simplul fapt ca nu sunt rocker? ;;) :-“

    @laur: fara offtopic-uri pt ca te “sanctioneaza” domnu’ radu :P

      (Citează)

  9. Pe M2 l-am vazut, era deja in metrou cand m-am urcat eu la Romana, a coborat la Piata Unirii.

    Duran Duran n-am ascultat decat Come Undone (foarte marfa) si inca vreo 2 piese al caror nume imi scapa, asa ca nu ma pronunt. Parca au fost recent in Romania insa. Din concertele care vor fi in curand, la Blind Guardian m-as duce, sunt multe melodii care imi plac de la ei.

      (Citează)

  10. Nu asta e Elvis care l-ai vazut in metrou? link aici: http://img.photobucket.com/albums/v312/elvis_romania/Vally/elvis1.jpg

    cel din dreapta cum te uiti la poza

      (Citează)

  11. Ma gandeam ca cel din dreapta :P

    Da, cred ca despre aceasta persoana este vorba. N-am mai mers de mult pe linia M2 de metrou. Sa inteleg ca despre tine este vorba?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus