un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Band of Brothers, pe ProCinema

30 Mar 2007  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

ProCinema transmite, începând cu 1 aprilie, în fiecare duminică la 23:30, serialul Band of Brothers, finanţat acum câţiva ani de Steven Spielberg şi Tom Hanks. Cred că se poate zice că serialul este deja un clasic. Mie mi-a plăcut foarte mult şi l-am urmărit pe HBO când a fost prima oară difuzat acum câţiva ani. Apoi l-a dat şi ProTV sau Antena1, tot pe la nişte ore din astea imposibile, şi fără mare publicitate… eu zic că merită să fie văzut de cât mai mulţi, pt că este un film foarte bun despre război. Urmăreşte aventurile companiei E din divizia 101 Aeropurtate de la antrenament, şi apoi paraşutarea în Normandia, luptele de la Bastogne, operaţiunea Market Garden, intrarea în Germania şi până la Cuibul Vulturilor al lui Hitler. Personajele sunt plăcute, războiul este bine surprins, ce înseamnă luptă, statul în tranşee, bombardamentele… e excelent totul.

Spielberg zicea acum ceva ani, cu ocazia a 60 de ani de la debarcarea în Normandia, când toată lumea îi lauda filmul, că face încă un serial, tot de vreo 10 episoade, despre luptele din zona Pacificului. Dar n-am mai auzit nimic. Însă Band of Brothers îl recomand călduros.

    3 comentarii

  1. You’re right Larry. Tare filmu’. Mi-a placut super mult cand l-a difuzat proteveu’ desi nu prea il promovau. Si tot p la 23.30 era. Am vazut toate episoadele si nu merita ratat!

      (Citează)

  2. Excelent serial. L-am vazut pe HBO, si n-am stiut ca a fost difuzat de PROTV si Antena1 – dovada ca a fost “bine” promovat. Bine ca baga tot timpul reclame la filme de 2 lei.

      (Citează)

  3. Da, la noi e ceva ciudat cu promovarea in televiziuni. Nu zic de TVR1 care e praf la capitolul asta, cred ca daca ar fi dat ProTV seriale precum Lost sau Grey’s Anatomy, vedeam promo-ul in fiecare pauza publicitara. A mai dat TVR si Firefly, si Farscape, dar nu stia nimeni. Ma refer chiar la Antena1 si ProTV care au mai difuzat seriale tari, dar fara reclama si la ore bizare.

    De ex Antena 1 a dat mini-seria Dune, varianta noua, care e foarte marfa. ProTV dadea Babylon 5, la ora 1 ziua. Prima TV dadea The 4400, Threshold, Numb3rs, si nu stia nimeni.

    E ciudat ca unele seriale nu sunt promovate deloc. Mai ales astea cu ceva SF in ele, sau cele care au subiecte mai “violente”, de ex razboiul.

    Apropo asta seara, la 22:00 pe TCM, filmul Kelly’s Heroes, cu Client Eastwood, povestea unor oameni care in timpul celui de-al doilea razboi mondial se duc sa fure niste lingouri de aur de la nemti.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus