un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Bono cavaler

30 Mar 2007  ·

Uncategorized  ·

3 comentarii

Nu-mi place U2 (decât o melodie) iar Bono mă enervează la culme. Şi prin stilul de cântat, şi prin atenţia pe care o primeşte pt “acţiuni caritabile”. Toată ziua era la Papă, la Dalai Lama, la preşedinţi, de zici că ar fi Maica Tereza, nu un cântăreţ care trăieşte în lux.

Acum a fost făcut cavaler. Aia lipsea. “Knight Commander of the Most Excellent Order of the British Empire“, ceremonie însoţită şi de glume din alea că ar trebui să-i zică lumea lordul lorzilor sau semizeu. Ha ha ha… n-a râs nimeni. A primit această distincţie pentru munca extraordinară depusă pt acţiuni caritabile şi umanitare mai ales în Africa, campanii anti-SIDA, etc. Detalii pe CNN.

Problema e că acum câteva luni au fost nişte articole în care se analiza această campanie “Red” începută de Bono şi alte personalităţi, ce urmărea să convingă lumea să cumpere anumite produse (de ex, iPod negru cu roşu versiune specială U2) din care o parte din bani ar fi ajuns în Africa pt combatarea SIDA. Analiza făcută arată că aceasta campanie a avut costuri de 100 de milioane de dolari pt marketing (reclame TV, panouri, postere, ceremonii, petreceri, staruri) iar încasări au fost doar de 18 milioane, prin urmare au ieşit în minus chiar ei, nu e vorba de ajutat şi pe cineva din Africa din banii obţinuţi. Dar măcar e cavaler.

    3 comentarii

  1. de curiozitate ce melodie mai exact iti place? :P

      (Citează)

  2. tot respectul pentru u2.

      (Citează)

  3. Ground Beneath Her Feet imi place. Si mai erau niste remixuri de le ascultam acum cativa ani prin cluburi, de ex Staring at the Sun in remix Dave Seaman, dar cred ca am auzit-o de prea multe ori si nu-mi mai place.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus