un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Tot pe graba…

29 Jan 2007  ·

Uncategorized  ·

1 comentariu

Ca o continuare a postului “Mereu in graba” pe care l-am scris pe la inceputul lunii ianuarie, vreau doar sa zic ca mi-am dat seama ca fac absolut orice cat de rapid pot acum. Mananc cat de repede pot. Vorbesc sumar cu ai mei, nu mai stam la detalii si povesti. Nu mai vorbesc asa mult cu prietenii (nu mai zic de iesit pe undeva…). Culmea, si asa de cand cu blogul multi imi ziceau “ce mai faci? de fapt lasa ca am citit pe blog…”. Conduc mai repede, imi vine sa ma bag pe sina tramvaiului sau sa fortez semafoarele. Am vrut duminica sa dorm dupa-amiaza dar m-am gandit ca si asa am putin timp liber, sa nu-l dorm si pe ala (ca dorm destul pe lumea ailalta, vorba aia).

Si acum, la aproape o ora dupa ce toti au plecat acasa dar eu am ramas cam singur la birou, ca tb sa astept pe altcineva care la orele astea inca munceste si vine sa ne prezinte ceva, imi dau seama ca melodia “I Want To Break Free” de la Queen e absolut geniala. Am auzit-o de doua ori recent si instant m-am gandit “omg! cat de adevarata e!”.

    1 comentariu

  1. Cristian Roman

    29/01/2007 la 11:25 AM

    Am un coleg la GSP care vorbeste extrem de repede. A trebuit sa ne invatam cu el, acum intelegm ce spune :))))

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus