un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Accidentul lui Hammond

29 Jan 2007  ·

AUTO  ·

3 comentarii

A aparut pe net filmul cu accidentul lui Richard Hammond, prezentatorul emisiunii Top Gear care acum ceva vreme a avut un accident in timp ce conducea un dragster cu 280 de mile pe ora. A avut mare noroc ca a scapat, de fapt centuri, costum si rollcage, dar oricum… Filmul urmator, de 12 minute, e extras din emisiunea in care fac misto de accident si arata ce s-a filmat atunci. E amuzant mai ales cand se urca in masina si zice ca intr-o astfel de chestie poti avea accidente uriase… amuzant cand stii ce s-a intamplat dupa aia.

Filmul pare sa nu mai fie pe Google Video, in schimb avem pe YouTube acest moment, din doua parti format, include si venirea pe scena a lui Hammond.

Partea 1 / Partea 2
… sau invers, ca nu mai stiu in ce ordine am luat linkurile :D

    3 comentarii

  1. tipu seamana foarte tare si cu prezentatoru emisiunii Brainiac de pe discovery ( nu cumva e chiar el??)

      (Citează)

  2. Ba da. El prezinta si Brainiac.

    Tre sa fii nebun totusi sa-ti legi un motor de avion cu afterburner de un scaun 4 roti si apoi sa push the little red button.

      (Citează)

  3. Mersi pentru clip, vroiam sa-l vad de mult.
    A invatat ceva sau se mai urca in astfel de masini ?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus