un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Seriale noi

5 Jan 2007  ·

Uncategorized  ·

2 comentarii

Vad ca se mai misca si posturile romanesti spre niste seriale cat de cat noi. AXN transmite de cateva saptamani Jericho. Jericho e un orasel american, si serialul e despre aventurile prin care trec locuitorii in momentul cand America este lovita de cateva bombe nucleare, nu se mai stie nimic de lege si ordine, de dusmani, de situatia generala. E cam enervant asa, genul ala de serial patriotic in care pompierii isi fac oricum datoria, toti respecta legea, imbratiseaza steagul si din astea tipic americane. Cred ca mai mult de asta a avut succes la ei, nu pt ca ar fi ceva extraordinar, desi te tine de la un episod la altul prin destule mistere si situatii. Pe actorul principal l-am mai vazut prin alte filme, si are o fata de tractorist handicapat, dar poate e doar impresia mea…

TVR parca o sa transmita “Anatomia lui Grey” despre care nu stiu nimic, doar ca vad mereu numele asta pe tv.com. Se pare ca e un serial reusit, dar nu stiu nimic despre subiect sau personaje.

Prima TV a transmis in seara asta primul episod din The 4400, si banuiesc ca il va da in fiecare vineri de la ora 21. Serialul a avut succes, e ceva SF-mister, cu 4400 de oameni disparuti de-a lungul secolului si pe care dintr-o data ii depune un OZN din nou pe Pamant si nu stiu ce li s-a intamplat. Autoritatile nici atat, dar unii dintre ei incep sa maninfeste puteri speciale, etc. Ce nu-mi place e ca actorii toti par cunoscuti. Ma cam obisnuisem din Heroes si Lost cu necunoscuti, si preferam sa vad fete noi si aici. Din primul episod nu prea m-a convins serialul, dar ii mai dau sansa si saptamana viitoare.

    2 comentarii

  1. hehe.. am vazut tot ce a aparut pana acum din the 4400 (primele 3 sezoane). ce sa zic? merita.

    serialul e bunicel, dar nu se ridica la inaltimea lui heroes/lost.

    sezonul 4 din the 4400 apare pe la mijlocul lui 2007.

      (Citează)

  2. Grey’s Anatomy e chiar dragut, dar mai mult de fete. e cu tipa asta, Meredith Grey care e medic rezident. Mama ei era autoarea manualului de anatomie, de unde si titlul, si era bolnava. Tot filmul e despre relatia lui Meredith cu mama ei, cu ceilalti colegi, cu doctorul care se ocupa de ei (frumuselul caruia nu-i poate rezista). Are faze amuzante.

    The 44000 e ok, nu mi s-au parut f multi super cunoscuti, presupun ca daca vedeam si lost de la primul episod intelegeam ceva si poate imi placea…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus