un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

7 pe saptamana #4

6 Jan 2007  ·

Uncategorized  ·

4 comentarii

Saptamana trecuta parca am sarit rubrica asta, dar a fost Revelionul si eram in concediu. Ca si in celelalte “editii”, 7 articole care mi s-au parut interesante dar nu le-am dezvoltat intr-un post special.

Cum sa te barbieresti? In sensul firelor de par sau in sens invers? Avantaje si dezavantaje pt fiecare metoda gasiti in acest post.

Niste cercetatori se lauda ca au descoperit o metoda de a vindeca practic instantaneu diabetul la soareci. Prin inhibarea unei gene, daca mai tin bine minte, soarecii si-au revenit la normal peste noaptea, nemaiavand nici un semn de diabet. Daca se poate aplica si la oameni, va fi una din cele mai importante descoperiri din medicina moderna, diabetul fiind o boala foarte raspandita.

Top 50 de inventii ale timpului nostru. Mi-a placut lista, cu elemente care intr-adevar se regasesc peste tot in jurul nostru sau ne-am schimbat considerabil viata, precum telecomanda, cuptorul cu microunde, satelitul de comunicatii, calculatoarele si altele.

Un film super tare facut de doi tipi. Cred ca au muncit o gramada sa le iasa toate cadrele alea, facandu-le pe rand pe toate. Genial. Nu stiu cum sa-l descriu, dar uitati-va ca merita.

Galerie foto cu castele de nisip. Nu se compara cu alea micute de le faceam noi la malul marii, nu?

Harta situatiei legale a canabisului in lume. Parca ma asteptam sa fie mai multe tari dure cu privire la consumul de canabis. Cand eram in Amsterdam, unde e legal, gaseai tigari cu marijuana in orice bar, la alimentara, la magazine de suveniruri. Acolo smecheria era ca in Cartierul Rosu te intrebau negrii, cu voce tare si pe fata, daca vrei “extasy? coke?” (si nu la coca-cola se refereau), daca ziceai Nu te lasau in pace si intrebau pe altul, fara sa fie insistenti, fara sa se ascunda…

Cea mai tare galerie, una cu nori foarte bizari. Zici ca sunt OZN-uri. Am pus si o poza mai jos, cam asa sunt si restul. Uitati-va aici.

    4 comentarii

  1. foarte tare videoclipul ala cu stop motion! 2 luni au muncit la el, whoa.

      (Citează)

  2. super super…si videoclipu si pozele cu norii.

      (Citează)

  3. alt exemplu de stop motion, care a fost folosit intr-un videoclip este asta : http://www.youtube.com/watch?v=ao_NVUCyz-0

      (Citează)

  4. E misto si videoclipul, dar e mai spectaculos asta de l-am pus aici :P

    Pozele cu norii sunt foarte frumoase, cred ca daca as vedea din astea as zice ca in mod sigur e un OZN.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus