un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cat castiga vedetele

11 Jan 2007  ·

Uncategorized  ·

1 comentariu

Un articol destul de interesant in Libertatea de astazi, privind salariile romanilor. Cuprinde si oameni intrebati pe strada cat castiga, si vedete. Evident ca la vedete si oameni politici e cel mai interesant. Iata cateva salarii lunare:

Adrian Mutu: 425.000 lei
Nicoleta Luciu: 16.900 lei (de unde? pe ce post apare? ce face?)
Andreea Banica: 74.360 lei (suma mi se pare imensa, trei sferturi de miliard vechi pe luna; probabil ca are in fiecare zi concerte pe la petreceri, evenimente, lansari, etc)
Traian Basescu: 5000 lei
Bogdan Olteanu: 4800 lei
Calin Popescu-Tariceanu: 4800 lei
Adriean Videanu: 4700 lei
Mugur Mihaiescu: 50.700 lei
Mihaela Radulescu: 33.800 lei
Cosmina Pasarin: 5070 lei.

Evident ca la o gramada dintre ei se adauga alte castiguri, plus diverse bonusuri precum locuinte gratis, masina, sofer, amanti, prostitutie, etc… O gramada de bani, mai ales la “cantaretele” care nu trebuie decat sa faca un playback acolo si sa se imbrace decoltat. Sursa aici, ca am uitat sa o pun prima oara.

  1 comentariu

 1. sursa? :) chiar.. Cosmina Pasarin unde lucreaza? poate are SRL…

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus