un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Un vapor se scufunda, dar reapare la suprafata si continua pe rau

10 Jan 2007  ·

Uncategorized  ·

5 comentarii

Incredibil! Nu-mi venea sa cred, cand am vazut pozele urmatoare. Uitati-va aici unde sunt in ordinea cronologica. Dintr-un motiv sau altul, un remorcher care ducea niste barje pe un rau din Alabama cred, nu a reusit sa navigheze cum trebuie. Poate ca nu se ridicase podul. Vaporul a lovit podul, s-a intors cu partea stanga spre el, a inceput sa se scufunde, a disparut sub apa, a aparut in partea cealalta a podului unde a inceput sa iasa incetisor din apa, pana la urma a iesit puntea, s-a scurs de apa, a iesit cu totul si a continuat sa mearga. Se pare ca a reusit sa iasa de la fundul apei pt ca era plin cu carburant, rezervorul era amplasat jos si central si a avut un centru de greutate care l-a repus la orizontala si l-a adus la suprafata. Mai multe explicatii aici.

    5 comentarii

  1. Frate e tare rau ce am vazut aci la tine. Il pun si la mine si las urma catre tine. Andrei… ;)

      (Citează)

  2. nu-mi vine sa cred…:|

      (Citează)

  3. Asta da noroc!

      (Citează)

  4. tzeapa bre, ia priviti atent pozele cu podul, odata turnulet pe stanga, odata pe dreapta, urmariti linia formata de frunzisul copacilor, etc … nu mai cascati guritzele la toate prostiile … hahahahahaaaa….

      (Citează)

  5. Nu exista turnulet pe stanga si pe dreapta. Podul e simetric daca l-ai privi de pe centrul drumului. Intai se fac poze de pe balustrada dreapta, apoi de pe cea stanga, cand vaporul trece in partea cealalta. Chestia aia din apa, care banuiesc ca e un fel de nivel de indicator, este doar in stanga.

    Daca te uiti la linia copacilor este clar ca imaginile sunt facute din acelasi loc, fotograful doar miscandu-se din dreapta in stanga podului. Uita-te la poza facuta cand vaporul aproape dispare sub apa, in stanga podului se vede un copac prin ale carui crengi se vede cerul. In urmatoarea poza, vaporul apare in partea cealalta, copacul este tot in stanga podului, tot se vede cerul prin el, si este clar acelasi copac. Este clar ca fotografiile sunt facute din acelasi loc, si pe aceeasi directia cardinala.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus