un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Sarmalele Reci, calde la engleza

5 Dec 2006  ·

Uncategorized  ·

2 comentarii

L-am vazut azi pe solistul de la Sarmalele Reci, Zoltan Andras (povestind asta unor prieteni am descoperit ca lumea stia ca-l cheama Zoltan, dar al doilea nume nu-l stie nimeni; eu am cautat pe net acum). Dar nu prin oras sau la concert, ci pe post de translator la Intercontinental.

Asa cum ziceam, am fost azi la o mare prezentare la Inter. Si pt ca jumatate de prezentare era tinuta de niste nemti care vorbeau engleza, s-a asigurat din partea hotelului si traducere pt invitatii care nu-i intelegeau bine, cat si pt nemti, ca sa inteleaga ce zic romanii. Erau doi translatori, intr-o cabinuta, si cine vroia traducerea lua un echipament wireless la intrarea in sala.

Unul din translatori era Zoltan. A stat in cabinuta, a tradus din engleza in romana, s-a descurcat OK si la termenii tehnici. Probabil ca mai castiga si omul cate un ban, in fond poate asta este profesia lui. Dar in general nu ma astept sa vad “vedetele” astfel.

    2 comentarii

  1. Nu ma asteptam de la zoli la asa ceva. despre ce era conferinta?

      (Citează)

  2. Era o prezentare de camere de supraveghere si alte sisteme de securitate, iar nemtii erau de la JVC.

    Cand spui ca nu te asteptai sper ca e in sens bun. In fond nu e nimic rau ca o vedeta a muzicii scoate un ban cinstit si din alte activitati. Pe mine ma enerveaza faptul ca o gramada de cantareti fac o gramada de bani fara mare efort, doar din lalaiala pe scena (nu zic de SR, ci mai degraba de avalansa de staruri pop).

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus