un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Bravia behind the scenes

4 Dec 2006  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Poate ati vazut noua reclama Sony Bravia. Dupa faza cu bilele colorate luand-o la vale, acum e randul vopselei sa sara de pe cladiri. Reclama aici.

Mai interesant este un behind-the-scenes in care arata cum au turnat-o. Eu credeam ca e editata pe calculator la greu, dar se pare ca nu. Si cand ma uit cate materiale au folosit, cum au filmat, e impresionant. Cata responsabilitate si cheltuiala, daca nu iesea bine, erau mancati.

  1 comentariu

 1. n am crezut nici eu ca e adevarata faza cu vopselele am crezut ca tot e pe calculator dar m am inselat amarnic :) reclama facut pt Sony adika !

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus