un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Inapoi acasa

4 Dec 2006  ·

Uncategorized  ·

Spune-ți părerea

La 2 noaptea, plecand de la Inter, am zis sa fac o plimbare pana la Romana si inapoi. Ca sa mai vad luminile. Orasul e gol, in afara de 2-3 altii care au lucrat pana tarziu, si vreo 2-3 care se plimbau de pomana cu masinile pt ca nu aveau altceva mai bun de facut. Am admirat iarasi luminile si m-am intors acasa.

Poate ati vazut zilele trecute o stire, ca in Danemarca pe unele drumuri stau femei dezbracate care tin in mana o pancarda cu “reduceti viteza”. Si ideea e ca soferii franeaza ca sa se uite mai mult timp la sanii respectivelor domnisoare, care bineinteles ca au fost alese pe masura (masura C si D, probabil). Cum previne acest lucru accidentele, nu stiu, pt ca doar iti distrage atentia, dar ma rog… danezii sunt ciudati.

In dreptul magazinului Eva, pe unul din panourile de reclama care sunt chiar la strada, s-a montat o reclama la sutienele Triumph. Ca in orice reclama Triumph, e o femeie frumoasa, cu un bust pe masura (din nou…) si o lenjerie interesanta. Suficient cat sa-ti atraga atentia. Mai ales ca in aceasta reclama domnisoara sta cumva cu pieptul bombat si se uita exact spre banda 2 de circulatie. Eu fiind singur pe drum, mi-am permis sa fiu surprins si sa ma uit la panou, in timp ce masina mergea… dar ziua in aglomeratie cred ca va creste numarul de accidente in zona Eva.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus