un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

La munca!!!

4 Dec 2006  ·

Uncategorized  ·

2 comentarii

Astazi la 10 noaptea plec la Intercontinental. Ca trebuie instalat si aranjat ceva pt un eveniment maine acolo, si eu trebuie sa supraveghez si sa dau cu parerea. Nu asa imi doream sa petrec o noapte in acest hotel :P Cine stie cat dureaza, iar maine dimineata trebuie sa fiu iar acolo, la costum, sa prezint chestii potentialilor clienti. Halal viata. Macar sper sa ne dea si noua de mancat si de baut, dar parca vad ca bufetul este doar pt clienti, nu si pt angajati…

N-am apucat sa zic ca m-am angajat, desi s-a cunoscut asta prin scaderea numarului de posturi aici. Pe scurt sunt plecat de la 8 la 18 ziua, si seara incerc sa ajung si la masterat. E obositor si nasol, mai ales la inceput, cand nu am un loc al meu si nici ceva bine definit de facut.

  2 comentarii

 1. pai la un nou job … ce se ureaza :P? Salar cat mai mare ?:P

    (Citează)

 2. si “mult timp liber”, ca momentan degeaba imi dau salariu daca nu apuc sa-l folosesc pt ca stau pe acolo mereu.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus