un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Harta utilizarii Firefox

10 Dec 2006  ·

Uncategorized  ·

Spune-ți părerea

Pt cei care vor sa vada cum se mai descurca Firefox in diverse tari europene, o harta elocventa luata din Inquirer. Englezii si spaniolii sunt codasi, in timp ce nemtii folosesc FF in numar mare. Romania e la 24%. Nu stiu cum se face aceasta statistica si ce site-uri sunt monitorizate. Daca faci statistica pe site-uri “la moda” pt tineret, site-uri sociale, probabil dai de mai mult Firefox decat e intr-adevar la nivel de tara. Asa cum tocmai invat la Statistica, nu se zice marja de eroare in acest sondaj, si cred ca e una marisoara, de cateva procente bune.

Image Hosted by ImageShack.us

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus