un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Steaua – Kiev

22 Nov 2006  ·

Uncategorized  ·

1 comentariu

Meciul mi s-a parut cam slab. Golul lui Dica a fost foarte frumos. Kiev a avut mai multe ocazii, vreo 2 goluri anulate, si mi s-a parut ca a jucat mai bine. Nu inteleg de ce inainte de meci il injura lumea pe Cernat. Cred ca din cauza ca romanii nu prea ajung la echipe mari si nici in competitii importante, nu suntem obisnuiti sa vedem si meciuri in care romanii joaca impotriva romanilor. Cand apare o astfel de ocazie, ii injuram de parca ar fi ceva nepatriotic.

Iar cand a dat gol Cernat… vai! Cate injuraturi, cata suferinta. Omul este un fotbalist al echipei Kiev si si-a facut meseria. Si-a castigat salariul pe care i-l da acea echipa. Nici daca marca 5 goluri Cernat, nu merita injurat deloc, ba chiar laudat ca un roman joaca bine. Dar ma rog… la noi suporterii l-au huiduit pana si pe Hagi, in ciuda a tot ce a facut ca jucator, cand ca antrenor la nationala nu a avut rezultate bune.

Alte chestii: Tolontan ii injura la el pe blog pe comentatorii de la ProTV. Eu sunt de acord ca aia vorbesc prea mult, chiar non-stop, ca sunt obsedati sa zica mereu pe cat s-a transferat fiecare jucator si de unde, si sa aminteasca de alte meciuri si goluri, si prefer oricand pe Gradinescu si pe cei de pe TVR in general. Dar Tolontan ii injura pt ca nu au fost obiectivi, pt ca au tacut la greselile arbitrilor… Pai ce era sa faca? Nu sunt si ei romani? Sa-i injure pe arbitri, sa tipe la ei? Bine ca au gresit, hai lasa asa si zicem mersi. In plus, Antena1 nu are pe nimeni mai breaz decat oricine din ProTV, asa ca mai bine nu se bagau la discutia asta.

Mi se pare mereu cand aud imnul CL, mai ales varianta aia scurta folosita mai mult ca jingle, ca e doar o voce care zice “Pachangaaaaaaa”. Bizar. Si reclama aia noua la Mastercard mi se pare total neinspirata. Plictisitoare si lunga, fara ideea aia de “nepretuit, pt restul plateste Mastercard”. Ma refer la faza cu cei doi vecini, si vocea care zice “steag 500 lei… steag 500 lei… trompeta 270 lei… trompeta 270 lei”. Repetitiv si neinspirat. Si cam scumpa trompeta aia.

Steaua a primit 10 goluri pana acum in grupe. Abia ieri Lyon a incasat gol in aceasta editie a CL. Vrea cineva sa ghiceasca rezultatul meciului viitor Steaua-Lyon?

    1 comentariu

  1. a vedea aceste minunatii a lumii inseamna a vedea raiul pe pamant

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus