un blog de Radu Dumitru

Canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru și youtube.com/NwraduBlog ••• Știri despre Ucraina

Piramide de 8000 de ani?

20 Nov 2006  ·

Uncategorized  ·

1 comentariu

Am gasit azi pe net fotografii cu o locatie despre care nu am mai auzit pana acum, Yonaguni Monuments. Asa se numeste o zona subacvatica de langa o insula din arhipelagul Japoniei cred, unde se vad structuri semanand foarte bine cu piramide, avand scari, terase si santuri foarte clar sapate in roca. Parerile sunt impartite, nu se stie daca sunt facute de oameni sau doar eroziunea naturii a produs aceste forme incredibile. Daca sunt totusi facute de oameni, aceste zone au fost la suprafata apei acum 8000-10000 de ani, si deci datele despre inceputurile civilizatiei umane si despre primele constructii si scopul lor trebuie revizuit.

Fotografiile sunt foarte interesante, uitati-va aici si aici, sau mai cautati pe net alte articole. Par a fi niste forme prea clare si exacte pt a fi doar o coincidenta a naturii, nu?

  1 comentariu

 1. Prea bine sculptate de natura :)
  Parerea mea e ca sunt facute de ceva civilizatie antica de pe teritoriul Japoniei( cunostinte aveau cat sa faca asa ceva zic eu …)

  P.S.: pana sa citesc la tine, nici eu nu auzisem de asa ceva :P

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus