un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Romania – Rusia, 28-29

19 Nov 2006  ·

Uncategorized  ·

1 comentariu

Din pacate am pierdut in cel mai clasic stil romanesc. S-ar fi zis ca semifinala de ieri Rusia – Danemarca ar fi atras atentia asupra puterii echipei rusesti, care desi condusa drastic a reusit in doua randuri sa dea 4 goluri consecutiv, si sa intoarca in ultimele minute rezultatul de la -2 la +2 parca.

Azi acelasi lucru. Am condus, am fost mai buni, aveam 3 goluri in fata parca. Pana cand Romania a cerut un timeout, pt un pic de odihna. Mai erau cateva minute… si de atunci s-a rupt firul. Cred ca femeile (de ce mereu la echipe se zice “fetele”? sunt femei mature in fond) s-au vazut deja castigatoare, acel strigat de “victorie” de la sfarsit zicand clar asta… Iar Rusia si-a facut iar treaba, a dat de doua ori mai multe goluri ca noi in ultimele minute, in timp ce noi iroseam ocaziile cu aruncari de la distanta, lipsite de putere. In ultimul minut Rusia avea un gol in plus, iar noi superioritate numerica, dar din nou n-am reusit sa marcam. Trist, si parca mult prea caracteristic noua sa jucam bine si sa pierdem rau.

Ramane, evident, multumirea ca avem niste jucatoare foarte bune, doua portarite de exceptie, Hutupan Dinu si Tereza Paslaru, a doua fiind geniala in poarta astazi, si extrema Elisei care joaca la fel de bine indiferent de situatia de scor sau de moral. Felicitari lor, felicitari Varzaru si Manea. Competitia nu avea o miza, e ceva invitational, pt spectacol, si cu siguranta ca ne-am ridicat la inaltimea spectacolului si a celorlalte competitoare. Ar fi fost frumos sa invingem pana la capat. Chiar si in ceva fara miza, o victorie tot victorie este.

  1 comentariu

 1. Radule salut. Trimite-mi si mie pls stirile pe adresa glprintshop@carnival.com.
  nu pot sa fac subscript ca nu am acces la web. am numai adresa de mail.
  te salut si ne mai auzim…
  sry de post aici dar nu stiam cum sa dau de tine.
  sal sal si mai vb pe mail
  gEB

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus