un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Noi parcari in Bucuresti

9 Nov 2006  ·

Uncategorized  ·

Spune-ți părerea

Am vazut o harta interesanta cu noile parcari ce se vor face in Bucuresti. Cica un cost estimat de 27.000 de euro pe loc de parcare. O ora de stationare va costa un euro (deci daca lucrezi in zona dai 8-9 euro pe zi? Devine tot mai rentabil sa iei metroul). Ministrul comunicatiilor doreste ca plata sa se poata face si prin SMS, trimiti un mesaj cu numarul masinii si probabil codul locului de parcare in care ai lasat-o, si cat timp stai… iar la sfarsitul lunii parcarea va fi inclusa in factura telefonica. In rest, se vor ridica masinile de peste tot prin oras, cu amenda de 10 milioane ca sa ti-o dea inapoi. Pun pariu ca limuzine nu va ridica nimeni, ca se gandesc si aia ca poate e a unui bastan care vine cu scandalul, sau daca o zgariei iese scandal si mai mare…

Interesanta e harta facuta de Cotidianul si articolul in care se discuta totul. Ma distreaza zona rosie in forma de inima. E tragic. Poate scapam de toti tiganii aia care iti cer bani doar pt ca ti-au aratat locul de parcare, de parca tu nu l-ai putea vedea… dar sa fim seriosi, mica sansa.

Culmea e ca ni se zice ca in strainatate costa pana la 3 euro pe ora parcarea, de parca ar trebui sa fim recunoscatori ca aici va fi doar un euro. Cand salariu minim e de vreo 500-600 de euro in strainatate, si la noi doar 100 de euro, pt ce sa mai fi recunoscator?

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus