un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

S-a terminat si Lost

9 Nov 2006  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Cel putin pana la 7 februarie 2007, cand va fi difuzat episodul 7 din sezonul 3. Pana atunci, pauza 3 luni de zile, iar apoi vom vedea ultimele 16 episoade din acest sezon. Tocmai am vazut episodul 6, interesant, dar ne lasa in mijlocul evenimentelor sfarsitul.

Pana atunci ABC difuzeaza in aceasta pauza un serial nou, Daybreak. E despre un politist acuzat de o crima pe care nu a comis-o. Fuge, nu prea se descurca, pana cand incepe sa traiasca aceeasi zi din nou (ca in Groundhog Day?) si are astfel sansa sa opreasca evenimentele. Si tot serialul se merge pe ideea asta, cum incearca sa preintimpine crima si ce urmeaza. Pare interesant. 12 episoade, se termina in ianuarie.

Intre timp mai uitati-va odata pe filmul din Lost care a aparut pe net si din care se mai pot trage niste concluzii referitoare la The Others, la insula si laboratoarele acelea, aici.

    1 comentariu

  1. Conform unui articol din prospectmagazine.com aparut in pimavara cica lost a fost gandit pentru 7 serii.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus