un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Coca-Cola Blak

25 Nov 2006  ·

Uncategorized  ·

2 comentarii

In sfarsit am baut Coca-Cola Blak. Este un produs cu mai multa cafea, pe care Coca-Cola l-a lansat momentan doar in SUA si in Franta. Dupa o lunga asteptare, si un lung drum al sticlei, de pe meleaguri straine, am baut-o ieri. Gustul de cafea (mai degraba de ness as zice totusi) e foarte pregnant, dar dupa un timp mi se parea ca are gust de tiramisu. Nu e cine stie ce, si in mod sigur nimeni nu va prefera sa bea din asta in loc de cola obisnuita. Blak e buna asa… cand te simti mai adormit si poate zici sa bei o cola in loc de cafea.

Interesant ca sticla, aia din poza, nu era sticla, ci aluminiu, ca la cutiile obisnuite, dar turnat in forma de sticla. Arata ok. Am pus si o poza mai mare cu sticlo-cutia si una cu eticheta de pe spate, ca sa vedeti ce contine (si sa va speriati). In concluzie, nu regret ca nu e disponibila si in Romania, probabil ca s-ar cumpara doar de pofta, o data. Cine vrea cafea bea cafea direct, restul raman la Cola clasica.

    2 comentarii

  1. decat cola, sa-ti dizolve maselele, mai bine aqua plata

      (Citează)

  2. da. am baut si eu in Franta. Pretul-prea mare. Ce sa zic. Bunicel. “Sticla” e misto.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus