un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Stiri amuzante

25 Nov 2006  ·

Uncategorized  ·

Spune-ți părerea

Studenti intoxicati in Politehnica: credeam ca e vorba de intoxicatia cu materii inutile si profesori incapabili, dar e vorba de acid clorhidric. Niste muncitori au spart un recipient de 50 de litri de HCl, iar vaporii acestui acid, ca niste adevarati bulangii, s-au dus tocmai in sala in care niste studenti (si asa ghinionisti prin faptul ca au dat la UPB), contemplau un fascinant curs. Cladirea a fost evacuata, 7 studenti au ajuns la spital, si, spre regretul tuturor, nici un profesor. Astia mereu scapa… De pe Antena 3 stirea.

Tot despre Politehnica si studentii ei, in biserica Belvedere din Regie au fost aduse moastele Sfintei Ecaterina, patroana celor cu dragoste de carte, a filosofilor si a rotarilor. Azi, maine si luni stundentii credinciosi se pot ruga la aceste moaste, venite tocmai din Belgia. Pacat ca nu prea are pe cine ocroti in Regie, pt ca nu e nimeni cu dragoste de carte pe acolo (filosofi si rotari nici atat)… Realitatea.

Un tanar englez, mare admirator al filmelor cu James Bond, si-a schimbat numele din buletin in numele filmelor. Dap, nu si l-a schimbat in James Bond simplu, ci a facut cerere pt numele “James Dr No From Russia With Love Goldfinger Thunderball You Only Live Twice On Her Majesty’s Secret Service Diamonds Are Forever Live And Let Die The Man With The Golden Gun The Spy Who Loved Me Moonraker For Your Eyes Only Octopussy A View To A Kill The Living Daylights Licence To Kill Golden Eye Tomorrow Never Dies The World Is Not Enough Die Another Day Casino Royale Bond“. Ma intreb cum va completa acest nume in taloane de concurs la diverse premii, sau in acte oficiale. In plus, daca Bond va fi numele de familie, inseamna ca printre prenumele cu care va putea fi apelat vor fi si Octopussy, Her Majesty, Die, sau Thunderball. Cum ar fi sa te strige lumea pe strada “hei, Octopussy!”? Antena3.

In alte stiri, Romania va trece la moneda Euro in 2013. Bucurestiul va fi iluminat de sarbatori incepand cu 1 Decembrie, pe majoritatea bulevardelor fiind deja amplasate beculetele de Craciun. Si tot atunci, o mare parada militara la Arcul de Triumf, cu tancuri si alea.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus