un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Telefon cu camera de 10 Megapixeli

11 Oct 2006  ·

GÂNDURI, TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

Whaa where is this world going to? La noi nici nu prea au aparut camere foto de 10 MP si astia de la Samsung deja vand (doar in Coreea, de Sud evident) telefonul cu camera de 10 MP. Primul din lume, se lauda ei. SCH-B600 ii zice, si costa aproape o mie de dolari. Detalii mai multe aici.

  5 comentarii

 1. Doar pentru ca tin moretis sa te contrazic:
  link’uri
  10 MP si peste (la noi)
  39 MP (la altii)

    (Citează)

 2. Stiu ca se gasesc si la noi. Dar inca nu in toate magazinele si sunt considerate un fel de extravaganta, decat un numar normal de MP pt acest an. La noi la telefoane 1.3 MP e cel mai raspandit, cele cu 2 MP sunt privite ca fiind scumpe, K800 cu 3.2 MP pare deja foarte tare, iar astia au 10 MP.

  Apropo cea mai mare camera digitala de care stiu este una de 2 Gigapixeli, instalata pe un observator astronomic in SUA.

    (Citează)

 3. Pentru 900 $ pot cumpara o camera Nikon D 50 cu 2 obiective care cu siguranta vor face poze muuult mai bune decit telefonul celor de la Samsung si mai ramin bani si de un telefon. Oricum Samsung nu au excelat in camere foto.

    (Citează)

 4. marfa telefonu dar se poate decoda sau al iei sa al ti an vitrina :)):)):)):)):))

    (Citează)

 5. Cat un iPhone X

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus