un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Pisica pe Matiz

11 Oct 2006  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Am vazut ieri pe aici pe la bloc o pisica (I’m a cat person myself) tronand pe un Matiz de parca ar fi fost al ei si i-am facut niste poze. Era tare haioasa, dadea din urechi si din ochi de cate ori facea aparatul zgomot, m-am apropiat incet si tangential dar s-a speriat din ce in ce mai tare incat pana la urma a fugit. La ultima poza chiar se oprise in acea pozitie si se uita asa la mine, cand i-am facut a treia poza.

De fapt vroiam sa testez si slideshow-ul asta in Flash, cu poze de pe Flickr, sa vad cum arata in blog. Eram curios daca il afiseaza si cum, vreau sa vad daca-l pot edita un pic ca sa fie mai frumos. Apar niste optiuni daca duceti mouse-ul in partea de sus sau de jos. Prea putine poze acum, dar pt albume mari mi se pare o idee foarte buna pt bloguri. Cand se termina slideshow-ul apasati No ca sa nu-l mai repete si alegeti singuri ce poza doriti, mi se pare elegant si usor de utilizat, mai ales cand e vreun album cu multe fotografii.

  2 comentarii

 1. oho nice. slideshowul. ca pozele duc lipsa de contrast intre pisica si fundal :D

  p.s. maine imi iau aparatu :D Panasonic Lumix FZ7 :P expect a post ;) :P

    (Citează)

 2. Deh, sunt facute cu un telefon K750 pozele si crop ca bulangii aia pe Flickr dau doar 20 MB upload pe luna. Pt lipsa de contrast da vina pe pisica, ca a fugit :P

  I expect a review, not a post :P

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus