un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

655.000

11 Oct 2006  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

655.000 de irakieni au murit de la inceputul conflictului de acolo, in martie 2003. Mi se pare o cifra imensa! Zece mii de oameni pe un stadion formeaza o mare imensa de oameni, dar de 65 de ori mai multi? Inseamna 500 pe zi, 600.000 murind impuscati, de obicei de catre teroristi, violente stradale, furturi dar si trupele NATO. Restul de 50.000 au murit din cauza bolilor, dar se considera ca tot din cauza razboiului nu au putut beneficia de ingrijiri mai bune.

In total, reprezinta 2.5 procente din populatia tarii. Cica i-au “eliberat”. Nici Saddam nu a omorat atat de multi in toti anii de “domnie”. Iar astia la ONU toata ziua se ingrijoreaza de Darfur si alte astfel de zone, in care pana acum au murit 200.000 (ce ciudat sa zic ca doua sute de mii de oameni morti e putin) si ignora clar alte chestiuni mai importante. Ma intreb ce reactie va avea presa internationala cand se va ajunge la un milion de morti irakieni pt ca americanii au hotarat sa-i elibereze si democratizeze…

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus