un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Emisiunea "Dimineata Devreme", A1

12 Oct 2006  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii


Imi place emisiunea asta. La ora la care alti cetateni ai patriei noastre muncesc din greu deja la servici, eu ma trezesc. Adica la 8. Si pana la 9 ma uit la Dimineata Devreme pe Antena1, cu schimbari pe stirile Antena3 si pe CNN. Dar ce-mi place la emisiunea asta, sunt prezentatorii, Dan Capatos si Cristina Cioran. Super haiosi amandoi, amuzanti, am descoperit azi ca ma fac si pe mine sa stau cu un zambet pe buze dimineata ceea ce nu e rau. Imi place in special dupa 8:30 cand fac ei un fel de revista presei pe partea de barfe si vedete, si le comenteaza intr-un stil destul de rautacios, dar foarte amuzant.

De pe site-ul A1 (urat site, trebuie sa detaliez candva ce nu-mi place) aflam ca Horoscopul este o “rubrica prezentata de superba Cristina Dochianu”. Cata modestie pe site. Pe “superba” domnisoara am vazut-o si eu azi prima oara (de obicei schimb rapid la horoscop, ca nu ma intereseaza) si e foarte draguta, in sensul de “playmate-nice”, cum sunt in toate Playboy-urile niste fete foarte blonde, cu ochi albastri, dornice de afirmare. Prea tanara as zice chiar si pt Horoscop, ca nu se poate abtine din ras si are si voce din aia de zici ca nu are vlaga in ea. Oricum, ultima parte a emisiunii trebuie vazuta, asa cum ziceam, pt comentarii acide si amuzante la adresa fitelor, banilor, relatiilor si look-ului vedetelor pe care le barfesc cei doi.

    2 comentarii

  1. Marius Muscalu

    12/10/2006 la 2:08 AM

    apropo de matinaluri…pe mine ma enerveaza prezentatorul de la realitatea…imi place prezentatoarea, ma uitam la stirile de pe antena 1 prezentate de ea…am crezut ca o sa faca o emisiune ceva pe realitatea…cand colo…niste stiri normale prezentate alaturi de un antipatic…poate era bun la radio dar pt. tv nu e bun, cel putin nu e pt. mine…

      (Citează)

  2. Stiu emisiunea, e prezentata de Letitia Zaharia care e ok. Nu-mi plac formatul si scrollbar-urile alea. Oricum mult mai buna decat dimineata de pe Antena 3, care se strica de tot cand incepe Cafeaua cu Sare a Danei Deac.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus