un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Biserica sau inchisoare?

12 Oct 2006  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Fotografiile urmatoare sunt facute de mine, pe Calea Victoriei (pt cei care nu stiu, e o artera importanta in Bucuresti, exact in centru). Biserica asta este si ea pe acolo, la 200 de metri de cladirea Europa House din Piata Victoriei, unde au sediul Orange, Oracle, parca HP si altii…


(click pt pozele mari)

De ce este aceasta bisericuta imprejmuita cu un gard inalt si ascutit, plus 3 randuri de sarma ghimpata dincolo de el, este un mister pt mine de cate ori trec pe acolo (ca sa vedeti la ce ma gandesc si eu pe strada, in loc sa ma uit la femei si masini). Sansa ca Sf Graal sa fie acolo, sau chivotul legii al lui Moise, este, de ce sa nu recunoastem, foarte mica… Paza este destula, pt ca sunt multe institutii si cazinouri si cladiri importante in jur. De ce ar pune chiar biserica astfel de garduri de sarma ghimpata, doar sa se raneasca vreun copil pe acolo, este, asa cum ziceam, un mister la fel de mare ca si cel despre existenta extraterestrilor sau scopul piramidelor (in afara de ascutit lame de ras).

  5 comentarii

 1. stiu biserica. e pe partea stanga cum te duci spre minister nu? acolo am stat si eu inainte :D de cand sunt mic e asa :P

    (Citează)

 2. ca sa nu sara nimeni gardul (hai ca te-am spart cu explicatia asta)

    (Citează)

 3. Da, bravo Sensini, here’s a cookie :P

    (Citează)

 4. Si cum ai facut tu poza a doua daca gardul are 3 metri?!

    (Citează)

 5. Unde am zis ca ar avea 3 metri? Se vede clar din poza cat are, cam 1,6 metri sau asa inaltime.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus