un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Sid Meier’s Railroads, o prostie

22 Oct 2006  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Cu bucurie am aflat acum cateva zile ca a aparut acest joc, un fel de Railroad Tycoon modern. Cu tristete l-am dezinstalat dupa 15 minute de joc. E prea prost. E incredibil de prost, sunt jocuri mai bune de atat facute in Flash. Zici ca l-au facut 2 copii intr-o dupa-amiaza.

Harta este extrem de mica si are vreo 20 de orase sa zicem. Un oras are cam 2cm patrati pe ecran la 1024. Un tren cam tot atat, pare gigantic pe langa oras. O gara in care intra 2 trenuri e mare aproape cat un oras. Distanta dintre orase e destul de mica, practic un tren cu vreo 5 vagoane e cat aceasta distanta, ca marime pe ecran. Grafica e penala, harta arata de parca ar fi World Map-ul din Final Fantasy, si pt ca duci sinele pana in centrul orasului mereu trebuie sa invarti camera ca sa vezi gara de acolo…

Modul de joc e tampit. Nu mai faci sinele cu manuta ta, parcela cu parcela, ci doar zici unde sa inceapa si unde sa se termine. Le duci pana in centrul orasului, cladirile se dau la o parte, nu ai nimic de demolat, podurile se fac automat, etc… Nici cu sinele sau semnalele nu e nimic de gandit. Cel mai enervant e ca daca intri in free play, fara competitori si scenarii, nu mai exista bani. Ai nelimitat, contruiesti dintr-o data tot ce vrei, upgradezi statiile, tragi sine in toata harta in maxim 10 minute si aia e. Nici macar profiturile la trenuri nu ti le mai arata… Transport Tycoon Deluxe, ala de acum 10 ani, pe care l-am rejucat acum o luna, era de o mie de ori mai interesant, mai simpatic, si iti solicita mereu atentia. Asta e un esec total.

  2 comentarii

 1. Transport Tycoon mi se pare si mie un super joc (si acum, daca il joci, are acelasi farmec).

  Chiar ma gandeam sa testez si eu Railroads zilele trecute, dar avand in vedere ca in ultima vreme cam toate jocurile sunt grafica din plin si gameplay deloc, am preferat sa mai astept sa aflu opinii… si bine am facut :))

    (Citează)

 2. bine ca nu mi-am stricat ratia cu el. :D si eu joc acum Open Transport Tycoon Delux. :P

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus