un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Mult SF si la "Tradati in dragoste"

20 Oct 2006  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Dupa toate scandalurile de saptamana trecuta de la Tradati in dragoste, in care s-a demonstrat ca toata emisiunea e cam regizata, “tradatii” sunt actori, etc… inca una acum. Cine s-a uitat la Cronica Carcotasilor poate a vazut deja, daca nu e un articol aici. Carcotasii au aratat ca unul din cei inselati de la show-ul de pe Prima TV este un figurant ce apare des pe la diverse emisiuni, de ex l-au gasit in public la o emisiune de pe B1 TV. Acum Ernest il bagase intr-un rol principal in emisiunea lui.

Intrebarea mea este: cand se inceteaza cu emisiunea asta? In orice televiziune care se respecta, de mult si-ar fi dat demisia toti care lucreaza la acea emisiune, s-ar fi cerut scuze, etc. Astia continua sa produca o emisiune care efectiv considera toti cetatenii acestei tari, toti telespectatorii, niste idioti carora pot sa le bage pe gat orice prostie si orice scenariu, facandu-ne sa credem ca sunt toate adevarate. Bine macar ca au audienta mica, dar aia 100 de telespectatori ai emisiunii, in loc sa primeasca multumiri de la PrimaTV, sunt tratati la modul “haha, i-am mai pacalit pe ratoni inca o emisiune”. Cat au de gand sa continue cei de la acest post telenovela asta cu “tradati de prima tv”?

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus