un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Vai ce-am ras de SS

20 Oct 2006  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Am ras cu lacrimi ieri la Dimineata Devreme la Antena 1, si azi aproape din nou. Cine e SS? Simona “Sensual”, blonda aia care prezinta meteo la Libertatea. Cu titlul mare “Ronaldo: atac la romance” Libertatea de ieri avea ditamai articolul in care SS zicea ca a fost sunata de nimeni altul decat atacantul brazilian. Cum a ajuns sa o sune pe Simona, va puteti intreba? Ei bine, pentru ca “fotbalistul a citit in Libertatea declaratiile fetei, care povestea ca s-a indragostit de el dupa ce l-a vazut in carne si oase.” Ronaldo nu stia exact in ce tara este, dar a citit Libertatea si din toata planeta asta de SS i-a placut. Ea declara ca a fost sunata de pe un numar de Germania, o voce in spaniola i-a zis ca e Ronaldo si n-a crezut ca e el la inceput, dar apoi “cateva detalii mai personale pe care mi le-a dat m-au convins ca era chiar el” (pai da, chestii stiute doar de ei doi).

Faza cea mai tare e ca fotbalistul, sustine ea, i-a cerut sa vina la hotel la Marriott dupa meci, sa se cunoasca. Dar ea nu s-a dus, pt ca era “o ora destul de inaintata“. Evident, evident. Nu stiu de ce are lumea impresia, doar pt ca SS apare dezbracata zilnic in Libertatea, ca n-ar fi o fata cuminte si timida. Si frumoasa si devreme acasa. E drept ca lipseste al treilea atribut din aceasta expresie, dar merge si cu doua din trei… “Este adevarat ca nici iubitul meu, care era langa mine cand am primit telefonul, nu a fost prea incantat de idee”, a zis Simona. Deci intai a contat ca era ora prea inaintata, dupa aia faptul ca avea iubit… Tot SF-ul asta e aici.

Adevarul iese la iveala azi intr-un articol din Averea. A fost o farsa facuta Simonei. Aceasta a rugat pe cineva sa-i afle numarul lui Ronaldo. Doar ca in loc sa afle numarul cerut de SS, respectivul a povestit asta unor prieteni, unul din prieteni a avut la indemana un telefon cu cartela de Germania, a sunat-o pe Simona si s-a recomandat ca ar fi Ronaldo. “Prima data am vorbit in spaniola, dar mi-a zis ca ea intelege, insa nu poate sa raspunda. Asa ca am vorbit in engleza. M-am distrat pentru ca Simona mi s-a laudat ca este vedeta in Romania si ca apare zilnic in ziare!“, a adaugat si Dragos Tudor, adevaratul “Ronaldo”, zice Averea. Deh, e vedeta in Romania deja…

Si mai tare este continuarea: << "Averea" a aflat ca, ieri, dupa ce a aparut stirea despre asa-zisa "idila" dintre ea si Ronaldo, Simona a fost parasita de prieten. Ea n-a incetat insa sa viseze la galactic. "Toata noaptea, dupa meci si azi (n.r. – azi), prietenul meu, doctorul Huck din Germania a primit mesaje de la ea. L-a disperat! I-a scris de mai multe ori “Kiss you, Simona!“, ne-a dezvaluit unul dintre complicii farsei, Mircea Pascu. >> Dupa asta cred si eu ca a parasit-o prietenul =)) Aici articolul intreg.

Genial! Mai tare faza decat toate farsele lui Buzdugan si carcotasi si tot ce exista…

    1 comentariu

  1. HAHAHAHAhahahahahahaha ce rupta =))

    1.Cum sa citeasca Ronaldo libertatea ? Cum sa o sune tocmai pe ea cand are o gramada de femei buneeee care deabia asteapta sa fie sunate , daca nu ma insel are suuper nevasta .

    2.Prea tare farsa , gg alora care au facut-o

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus