un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Profesor drogat, super amuzant

2 Oct 2006  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Un profesor de la o universitate din Florida a venit drogat rau la curs, si din discursul tinut studentilor se vede clar ca e “high”. E super amuzant totul… mai ales cand face in toate felurile pe acolo. Neaparat trebuie vazut asta. O selectie scurta este mai jos:

Se pare ca exista tot cursul filmat (universitatea are camere in toate salile) si e pe Google Video, 35 de minute, aici. Pe la minutul 23 sau 28 se pare ca ar fi super tare, profesorul glumind ca ce s-ar intampla daca l-ar vedea universitatea acum si ca l-ar da afara. A doua zi a fost concediat.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus