un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Vedete cu silicoane

2 Oct 2006  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Am aflat de pe Antena 3 VDT care a aflat din Libertatea, ca unui medic specialist in implanturi la sani i-au fost aratate fotografiile unor persoane (in care nu se vedea fata) si sa spuna dupa parerea lui, care au facut implanturi si care nu. Si omul a decis ca:

Andreea Marin implanturi mici, Monica Columbeanu 80% sigur are implanturi, Anna Lesko are implanturi mari, la fel ca si Andreea Raicu. Nici una dintre aceste vedete nu recunostea ca a facut astfel de operatii, ba chiar cateva ziceau ca de la natura au respectivul “set”. Oana Zavoranu are implanturi, dupa parerea doctorului, dar ea a recunoscut ca a facut operatia.

Andreea Antonescu si Andreea Balan nu au implanturi, singurele despre care doctorul a zis ca NU. Eu nu pot decat sa ma intreb cui ii pasa de “Andrele”, de i-au aratat pozele respectivului medic… Erau alte vedete mai bune de chestionat un specialist in privinta asta, de ex Simona Patruleasca care se pare ca a facut vreo 5 operatii, inclusiv buze, nas, etc, Monica Barladeanu daca tot ne reprezinta peste hotare, fetele de la Blondy, si sunt sigur ca mai puteti gasi si voi alte nume despre care ati fi dorit sa aflat daca “yay or nay”.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus