un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Nasol de Rapid si Dinamo in UEFA

3 Oct 2006  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Grupa B: Bayer Leverkusen (Germania), Besiktas (Turcia), FC Bruges (Belgia), Dinamo, Tottenham (Anglia)

Grupa G: Panathinaikos Atena (Grecia), Paris Saint Germain (Franta), Rapid, Hapoel Tel Aviv (Israel), Mlada Boleslav (Cehia)

Pai de Dinamo e nasol clar, Bayer a fost finalista in Champions League in 2002, si e echipa tare, Besiktas, Bruges sau Tottenham stiu si ele fotbal. Dinamo pare in forma, multa goluri pe meci, dar sa vedem, strainii nu se compara cu campionatul nostru.

Rapid are mai usoara, grecii sunt tari, restul nu. PSG era un nume candva, acum sunt pe locul 14 in campionatul lor. Dar nici Rapid nu mai e ce-a fost anul trecut.

Ce e bine e ca primele 3 echipe din grupa se califica mai departe, asa ca avem sanse, dar nu cred ca de pe locul 1, poate nici 2.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus